НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бисмак Мутомбо !! :ojeaa:

img

Профилов на инста е од Дрејк
:pos:

Една ќе изгубат и веднаш хејтерите се појавија..е јбг неможат секогаш да победуваат,и тие се луѓе и нормално е да се опуштат..сега Лебронот кога ќе експлодира со трипл дабл и 35+ пак ќе настани длабока тишина по социјалните мрежи...едно е јасно..Кливленд ќе ја добие серијата па можите до утре да коментирате за како тоа правел чекори

Ле Брон никад ама никад нема да биде GOAT. Срамно е тоа што му судат и што не му судат.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Леброн и 7 титули со ред да освои до крајот на кариерата нема да биди GOAT..Џордан е ненадминлив за сите..ама за топ 5 објективно можи да биди ако продолжи со игрите и да освои некоја титула до крајот..сепак чоекот е монстер да се разбериме ...а за чекорите се знае дека во НБА се толерираат и не ги свират,само што Лебронот ги прави премногу очигледно и многу му се прогледува низ прсти

Ne e kriv on za cekorite ama pa preterizam e, kaj e dominanten igrac pa uste i vakvi previdi mu pravat, i te kakov udar vrz nego ke bide ako pocnat sve da mu svirat so ogled deka veke i navika mu stana takov luksuz da si dozvoluva. I ne nikad nema da bide goat, al ke bide legenda na ovoj sport toa sekako.
inace moze i jako go zakaci tomson ama takva gramada be taka da padne ko pederce nekoe stvarno ne mi e jasno, sramno e, taga te obleva dur go gledas gifot kako se tegavi na zemja.

Биз на домашен терен е ѕверотиња. Мотивиран е до максимум. :ojeaa:

Баш ме интересира како ќе одговори Кливеленд наредната. Можно е да им ебат матер, ама па и можно е да здиват дополнително Репторси. Би било убав бар уште една да им земеме.

Вo 80те и 90те пoстoејa плејaдa кoшaркaри кoи дoпринесувaa зa рaзвoј нa сaмaтa НБА лигa, и се нaметнувaa сaмите кaкo ѕвезди и aмбaсaдoри нa истaтa.

Лaри Бирд, црнaтa дупкa МекХејл, пoглaвицaтa Периш, Џo Думaрс, Ајзеa Тoмaс, Меџик Џoнсoн, Џејмс Вoрти, Ем Џеј, Скoти Пипен, aдмирaлoт Рoбинсoн, Хaким, Јуинг, Стoктoн, Мелoун,...

Сите нa свoј нaчин ѕвезди и репрезенти нa кoшaркaтa, кoи јa дигнaa НБА лигaтa мнoгу висoкo нa секoј плaн, oд игрaчки дo мaркетиншки, кaкo нa теренoт, тaкa и нaдвoр oд негo.

Пoсле нив се пoјaвувaaт Пени Хaрдaвеј, Шекил и Кoби, кoј верoјaтнo беше пoследнaтa вистинскa, "прирoднa" ѕвездa.

Лебрoн е дaлеку oд oвие. Мoрa целa мaркетинг мaшинеријa дa се вклучи зa дa крaлoт личи нa ѕвездa.

Стеф Кaри е дaлеку пoмoќнa фигурa oд негo.

Ал ово је врло битно, како че играти АНДРИЈА Богут, или како га Австралијанци зову "Ендрју Богут". :pos:

Не ми е јасно ги имаш најдобрите играчи у свет а да не се замараат да ги подобрат судиите . Катастрофа се у тој сегмент џабе најака лига

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom