НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ал ово је врло битно, како че играти АНДРИЈА Богут, или како га Австралијанци зову "Ендрју Богут". :pos:
Е добро де и ние Борче си го викавме или како што американците го викаат Бо .
:D

Ал ово је врло битно, како че играти АНДРИЈА Богут, или како га Австралијанци зову "Ендрју Богут". :pos:

72 поени за 1 полувреме да примиш, излези си од терен и отиди си дома.
Ги утепаа, 25 разлика.

Дрејмонд може слободно у 2ро да не игра .. преисфрустриран е за нешто да направи. Почна да промашува од под кош , сега па види каков глуп фаул над Расел

Potop.

I daj nekoj neka go isiba magarevo green ne mozam da go podnesam. Kaj se kurci pa I gi osakati gsw misli Jordan e ebate lingurot.

Грин може една банана да си земе, да си седне на клупа и нека си јади. Ебати горилото црнечко неизживеано, јакиот кошаркар, глуп црнец.

Ја искрено одамна немам видено поглул и попрецент играч од Дрејмонд Грин, секоја чест на одиграново прво полувреме легендо. :cuc:

Uuu warriors nemaat izgubeno 20 razlika bitna utakmica, bas me interesira kako ke odgovorat

Posto toa isfrustriranoto kopile gnasno sigurno i kajgana cita da vidi dal se zbori za nego jer sindrom malo kure, pa neka procita. Sisaj go kuroF Drejmond :angel:

Cj_Gi8z_XIAAJYMg_jpg_large.jpg
Идиот тежок, и минатиот пат кога му влезе во тестиси вака исклучив да гледам...

Се губат у плејоф ГСВ...што е работава

Kakov kopuk e ovoj mrsulov, bas me interesira sto ke bide sea izgovorot?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom