НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Стапнам ли еден ден во САД и да ми се избацат некои вакви двајца уфилмани чергари со ваков ''денс'', одма ги контактирам ИСИС, ме опремуваат, ги наоѓам пак џукеливе и доброволно ќе им се разнесам пред очи. Не барам ништо за возврат од радикалите. Паблик сервис уствари ќе направам + ќе ме има на вести. Кои мајки ги раѓат вакви ццццц ..
Вестбрук ајде, али па тој другиот толку длабоко е влезен у филмот шо уопште не го ни тангира ситуацијава:cautious:

ПС - Има конкретно инфо околу сериозноста на повредата на Кари??

Тројката на Bazemore:pos:

Зар Бостонци ќе бидат толку малерозни после Бредли сега да биде повреден и Смарт?:confused:[DOUBLEPOST=1461108250][/DOUBLEPOST]Леле какво отварање за Атланта!! 21-3 за само 6мин.
три 3ки погоди Корвер , по една Тиг и Бејзмор:eek:

Последно уредено:
коментаторчево спомна за додавањето на шутот за 3 во играта на Хорфорд , и вели голем удел во тоа имал Перо Антич :D

Коментаториве што ми се на стримот велат дека Хорфорд не бил заинтересиран за шутирање на 3ки, но кога дошол Перо и видел од Перо дека со 211 шутира тројки, тренирале заедно секој ден. :D

ПС - Има конкретно инфо околу сериозноста на повредата на Кари??

Му било направено MRI и не се работи за ништо сериозно. Сепак сеуште е questionable за гејм 3.

Многу би сакал Тибодо да води франшиза како Минесота со онаков потенцијал и да го добие она што го немаше во Чикаго а тоа е одврзани раце. Мислам дека Тибодо за 2-3 сезони ќе ги претвори во контендери. Ако ова се случи дефинитивно ќе ми бидат втора екипа која со интерес ќе ја следам после Чикаго.

abe ludnici....najbolje trener na svet :D....so godlike Mvp rose neznaese napad da organizira ko so treba...dajte mu gi site pak nema titula da zeme poso neznae potencijal da iskoristi

Тибс у Минесота, 5 годишен договор, Скот Лејден ќе биде новиот ЏМ, но он ќе има улога исто како онаа на Џеф Бауер у Детроит, односно врската измеѓу тренерот и сопственикот, главниот збор за баскетбол рилејтед десижнс ќе го има Тибс !!

abe ludnici....najbolje trener na svet :D....so godlike Mvp rose neznaese napad da organizira ko so treba...dajte mu gi site pak nema titula da zeme poso neznae potencijal da iskoristi

Ако Тибодо беше и офанзивно добар, ќе беше еден од најдобрите тренери во историјата на НБА. За тоа што е просечен офанзивен тренер нема збор, ама зошто го спомнуваш Роуз не знам, кога баш под Тибодо Роуз доби МВП награда. Играта на Тибодо се сведува на многу чести изолации а и во Т-Волвс има такви играчи пред се Вигинс, Лавин и Таунс. Минесота и вака има огромен дефанзивен потенцијал а под Тибодо (ако остане сиве 5 години) мислам дека ќе прерасне во контендер екипа. Одличен потег и на Минесота и на Тибодо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom