НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Адриан Војнаровски од yahoo јавува дека на лето Дурент доаѓа во ГСВ, не памтам кога последен пат Војнаровски промашил нешто...

CaPRKSwWYAAW3Ww.jpg
Kolku topki ke im dadat ?
Dve,tri ??
Ps.ima sansi da se blokira transferot u nekoj slucaj ?
Ne mi teknue frkata okolu kogo i koga bese,no znam deka imase edna takva situacija .

И така ГСВ ќе станат еден од најомразените тимови, Дурант ќе биде новиот Леброн у смисла на јадење хејт, bought not built муабети и слично. :kafence:

Последно уредено:
Kolku topki ke im dadat ?
Dve,tri ??
Ps.ima sansi da se blokira transferot u nekoj slucaj ?
Ne mi teknue frkata okolu kogo i koga bese,no znam deka imase edna takva situacija .
Има шанси Нба е луда организација, фрката беше околу Крис Пол кого го блокираа да премине во Лејкерс 2011 година, мада не делува нереално, од следната година капот за плати ке биде доста поголем така да ке имаат и за Кари,Томпсон, Дремон и КД. Колатерална штета ке биде најверојатно Харисон Барнс кој е restricted FА и најверојатно нема да ја изедначуваат понудата на другиот тим, јер момакот сака MAX договор. Игудала и Богут исто ке бидат дел од колатералната штета.

Ке треба доста топки за во напад да се распределат шутевите, ако дојде до ова мислам дека највеќе ке наебе Клеј, нема да ме чуди да има и побуни...

Нема врска ништо не е решено само шпекулација е, ама бидејќи Војнаровски спомна...сигурно има нешто.

Има шанси Нба е луда организација, фрката беше околу Крис Пол кого го блокираа да премине во Лејкерс 2011 година, мада не делува нереално, од следната година капот за плати ке биде доста поголем така да ке имаат и за Кари,Томпсон, Дремон и КД. Колатерална штета ке биде најверојатно Харисон Барнс кој е restricted FА и најверојатно нема да ја изедначуваат понудата на другиот тим, јер момакот сака MAX договор. Игудала и Богут исто ке бидат дел од колатералната штета.

Ке треба доста топки за во напад да се распределат шутевите, ако дојде до ова мислам дека највеќе ке наебе Клеј, нема да ме чуди да има и побуни...

Нема врска ништо не е решено само шпекулација е, ама бидејќи Војнаровски спомна...сигурно има нешто.
Od poodamna imase spekulacii okolu GSW,za mene zvucea nerealno,poveke kako opcija mi deluvase Washington ili pak Lakersi .
Se e mozno .
Al ova trio ke bide ubistveno,poslem penzioniranjeto na golemoto trio na SanAntonio,ova ke bide vrv .

Od poodamna imase spekulacii okolu GSW,za mene zvucea nerealno,poveke kako opcija mi deluvase Washington ili pak Lakersi .
Se e mozno .
Al ova trio ke bide ubistveno,poslem penzioniranjeto na golemoto trio na SanAntonio,ova ke bide vrv .
Вашингтон не е нереално, ипак таму се родил, живеел и неговата мајка ке има некој удел ваљда.
На него му е потребен плеј како Џон Вол кој разигрува, не ја царини топката како неговиот другар Вестбрук, кој е дивљак невиден и е triple-double whore....

Лејкерс се мики-маус франшиза после смртта на Џери Бас, мада ипак таму е гламурот, ЛА, тоа едино може да го привлече и носење на друг тренер а не факинг Бајрон Скот...

Вашингтон не е нереално, ипак таму се родил, живеел и неговата мајка ке има некој удел ваљда.
На него му е потребен плеј како Џон Вол кој разигрува, не ја царини топката како неговиот другар Вестбрук, кој е дивљак невиден и е triple-double whore....

Лејкерс се мики-маус франшиза после смртта на Џери Бас, мада ипак таму е гламурот, ЛА, тоа едино може да го привлече и носење на друг тренер а не факинг Бајрон Скот...
Ne si me sfatil,nerealno mi deluvase za Wariorsi,ne za Wizards .
I ja nejkam u Lakersi da si zamine,epten go postuvam,a ako se soglasi da idat u paket so Westbrook kako izleze spekulacija demek i ovoj od slednoto leto u Lakersi,katastrofa .

Ne si me sfatil,nerealno mi deluvase za Wariorsi,ne za Wizards .
I ja nejkam u Lakersi da si zamine,epten go postuvam,a ako se soglasi da idat u paket so Westbrook kako izleze spekulacija demek i ovoj od slednoto leto u Lakersi,katastrofa .
Те сфатив јас, само кажувам дека и овие се во игра сеуште, има цело лето па ке одлучи каде ке продолжи, ако освојат прстен со RW, останува во Оклахома.

Не верувам да го трејдаат во сред сезона, на крај на сезона е секако FA,па може за џабе да го земат сите...

ja ako sum golden state ne bi go zemal durant nikad,bi go brkal davis i toa e toa...durant kako so ide vremeto sve po nestabilen e so povredi i mislam deka samo ke paga se poveke i poveke

Адриан Војнаровски од yahoo јавува дека на лето Дурент доаѓа во ГСВ, не памтам кога последен пат Војнаровски промашил нешто...

CaPRKSwWYAAW3Ww.jpg

Значи не е тоа тоа што го јавува Woj. Тој јавува дека доколку ја напушти Оклахома Сити, Голден Стејт би биле прва опција. Има голема разлика. Уште од претходно се знаеше дека Оклахома, Вашингтон и евентуално Голден Стејт се кандидатите за другите реално не е заинтересиран иако Лејкерси се обидуваат да прават некоја измислена фама.

95% Дурант ќе оди со потпишување на 1+1 договори со Оклахома Сити исто како што прави Леброн.

Да не го заборавиме и ова :D

Durant: I wanted to play for the Raptors

Despite growing up in Washington, D.C., NBA superstar Kevin Durant of the Oklahoma City Thunder wanted to play for the Toronto Raptors.
On Thursday, during an interview on The Dan Patrick Show, Durant said: “Believe it or not, I wanted to play for the Toronto Raptors, that was my favorite team.”

Какво трио би биле :rolleyes:

12650875_10153738402843463_1335480701854365192_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom