НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Топмсон неможе да погоди ама баш ништо. Барнс имаше одлична 1ва четвртина. Игудала и Барбоса одлични од клупа. На другава страна само Роуз игра , другото се е ретардирано

Фила се подобри и подобри
Мајами се полоши и полоши

Прв пат ги гледам Голден Стејт, ебати ретардираните. Многу брзо играат, мисмечови насекаде, идат смол бол и ги ебат со спејсинг, идат со големи и играат на пост. Нема лек за такви работи.

Нека пуши кур Харден циганот
Мочај ги ГС и Хјустон, дајте Сан Антонио да се играмо
Маркус Морис е на 4 годишен договор со 4 мил плата, лапај си !!
Феникс фала ви:icon_lol:

Орландо немаат никаква кохезија во тимот, како прв пат заедно да играат.
Браво за Фили, откако го земаа Смит многу подобро играат, доста ротираат и сите постигнуваат поени, а и Окафор е по ефикасен за разлика од почетокот кога трошеше повеќе топки. Шарич и Ембид (кога ќе се врати од повредата) ме интересира како ќе се вклопат.

Буги 36 поени, Рондо 17 асистенции, Вили дабл дабл. Уште не се плејоф екипа но ми се допаѓа како напредува тимов (y)
28l9nb4.png

miami ako ne ozdravat niso cudno i da ne stignat do playoff

Буги 36 поени, Рондо 17 асистенции, Вили дабл дабл. Уште не се плејоф екипа но ми се допаѓа како напредува тимов (y)
28l9nb4.png

Имате време до ол-стар паузата да бидите 3 утакмици пред Јута. Ако немате толкава предност немате шанси за плеј-оф.

Од кога дојде брков Мајк Д' Ентони во Филаделфија процветаа децата. :D

Мада убрзо ке убацат у tank mode и тоа е тоа... :D

Имате време до ол-стар паузата да бидите 3 утакмици пред Јута. Ако немате толкава предност немате шанси за плеј-оф.
Да, брутален распоред после ол-старот:
vs. San Antonio
vs. L.A. Clippers
vs. Oklahoma City
@ Memphis
@ Dallas
@ San Antonio
@ New Orleans
vs. Cleveland
Последен ваков распоред беше на стартот 1-7 без Демаркус, но овој пат со здрав тим и веќе неколку месечно играње заедно јас мислам ќе одиграат подобро

Да, брутален распоред после ол-старот:
vs. San Antonio
vs. L.A. Clippers
vs. Oklahoma City
@ Memphis
@ Dallas
@ San Antonio
@ New Orleans
vs. Cleveland
Последен ваков распоред беше на стартот 1-7 без Демаркус, но овој пат со здрав тим и веќе неколку месечно играње заедно јас мислам ќе одиграат подобро

Јута игра без Гоберт или Фејворс ( најчесто и двата) од 18 коло. Фејворс и Буркс треба да се вратат околу паузата така да мора да си ја искористите оваа шанса. Сезонава ако не влези Сакраменто нема кога пак да влези.

Колку треба да си неписмен за 20 од 36 да промашиш? Не ги разбирам, милиони лапаат за тоа и пак не го прават најдобро што можат. Имбецили.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom