НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па си знае дека не знае да шутира човекот.
Не знам дали си сериозен ама ќе ти одговорам како да си.

Не може некој што се стреми да биде најбоље да бега од одговорност во последни решавачки моменти. И кое ти е тоа опрвадување не знаел да шутира ко демек Ноа е. Ради вакви ситуации секогаш ќе биде оспоруван Брон.

Не знам кога последен пат се има десено Вестбрук да има дадено 0 кошеви на утакмица.Еве денеска и тоа чудо го направи.

Кари прави чуда во последнава четвртина. Уште ако ја добијат Вориорс... Е сега ја заеба... :D

Кари брза тројка, одма фаул и Кари уште една тројка. За 5 ипол секунди. :D Можно?:
Еве го Томпсон тројка.

Мислам дека не сакаа да одат на акција за два иако ќе им донесеше OT пошто и така утре имаат нова утакмица, дополнителен напор. Али јбг, Томпсон утна. Добра утакмица. :D

И да, се виде колку е битен Грин во овој тим. На моменти фалеше таа агресивност во рекет, но и во одбрана. А не отворија лошо во одбрана, 6 блокади во прва четвртина. Нападот потфрли тогаш. А и клучни 4 шута погодија Нагетс, Галинари, 3ка Бартон и 2 пати Артур.

Последно уредено:
Пораз на Гсв од Денвер,играа бес Грин уште еден доказ колку е значаен за нив посебно за игра у одбрана..Инаку Јокич играчиште(y)

Без оглед на тоа што загубија, али Кари каква самодоверба има... 3/4 нигде го немаше, ништо не му одеше и во 4/4 не можеше да утне, ама буквално. Какви две тројки даде мајко мила, од 100 метри. Денвер изигра одличен меч и заслужено победи, секоја чест за Гало и компанија. Дрејмонд Грин небитниот се гледа колку не фали на тимов.

Колку само ќе беше разочарувачки за денвер да ја здрвеше томсон последнава тројка.
Да не се случеше онај киксон на кари кога му избега од раце,победуваа 100%

Ednas se spasija,sega za malce pak.Denver go ima lekot za Golden Stejt.:icon_mrgr:

Bogami Jokic dobiva solidna minutaza,od zaebancija po 20-25 minuti igra, iako na pocetokot mnogu mala minutaza imase.

Bobinatorot e hit vo San Antonio,taka da za srbite na centarska pozicija nema zima.

Затоа имал 0 кошеви,ја само првата четвртина ја гледав,па ми беше чудно

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom