НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
10421425_816493481791430_6629084101768790780_n.jpg
Да може Поп некако да го убеди Олдриџ да се смести во Спарс. Ма да нема такви шпекулации, само за Марк Гасол имаше некоја тапа вест, а може и не е тапа знаејќи го фетишот на Поп за европски играчи. Мене Ламаркус ми е модерна верзија на Данкан. Шут од полудистанца солиден, погодува клач шутеви, центарската игра им е прилично слична...
:свиркам:

Овие мртвиве Спорт клуб пак не даваат ни една утакмица, а во регуларна сезона се утепаа од давање сабота и недела утакмици :tapp:

Овие мртвиве Спорт клуб пак не даваат ни една утакмица, а во регуларна сезона се утепаа од давање сабота и недела утакмици :tapp:

Вчера даваа Хокс - Нетс.

Вчера даваа Хокс - Нетс.
Ја гледав ама шо кур една од 4. Плус минатиот викенд не даваа ниту една, а во регуларна сезона ги утепаа од давање Никс и остала багра вечити лузери.

Едит: Наскар даваа прошлиот викенд, НАСКАР :facepalm:

UPDATE: Kevin Love will not return to the game. Cavs say it's a shoulder injury and are still evaluating it.

Му ја откорна раката Олиник

Каква глуперда е овој Олиник, му ебам тоа грмушката шугава што ја носи на главата.

Колку време од прилика треба за да се врати? Заебано ќе им биде против Булс.

Никој не очекуваше ништо од Бостон, ама ова што го покажаа до сега во утакмицава е мизерно.

zimi sve da sum na mestoto na love ke mu ja izvadam glavata na govnovo...koj e toj poteg ziti majka od rookie

Лол, прво Кели не е руки, второ се заплеткаа двајцата. Не го бранам Кели, ама играч без мозок како Перкингс не требеше да остане на теренот.

Ќе добие некоја суспензија и Смит, ќе идат осакатени против Булс.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom