НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud::vozbud::vozbud:

gYnVlyC.png

Има некој земено од маичкиве што ги прават макНБА? Каков е квалитетот, принтот?

Супер е квалитетот, многу е пријатен материјалот за носење. Цената е можеби висока, ама вреди.

Хаха Сефолоша со скршеница.. Пу да ви ебам неписмените :D

Поопширно малце..

More specifically, Thabo Sefolosha has sustained a fractured tibia in his leg, league sources tell RealGM. MRIs ongoing on other damages.

Atlanta Hawks swingman Thabo Sefolosha will reportedly miss the remainder of the season

Изгубија битен играч од клупата..Сега Бејзмор нека му ја мисли.:)

Добро бе, само јас ли погодив точно кој ќе земе дефанзивец на годината :свиркам:

Мој фаворит е Тревор Ариза.Убедливо најдобриот дефанзивец во една од најдобрите одбрани сезонава.Ја изигра цела сезона на ниво и од тоа што го гледав сезонава игра страшна одбрана.Не е се во бројките.Ако не земе он а сигурно нема гледам не го ставаат аналитичариве ни во прва петорка би сакал Џордан да земе.Крис Пол изјави пред некое време дека покрај скоковите и блокадите тимовите помалце се осудуваат да влагаат во рекет кога е во игра а башка што игра одлична одбрана на пост.Исто така и Леонард е во конуренција.Кога е во игра друг тим се Спарси во одбрана али пропушти 20тина утакмици поради повреда и за тоа не верувам дека на него ке му ја дадат наградата.

Кој потоп им се деси на Хит во второ полувреме. Каква одбрана на Снел над Вејд. :cuc:

Исто како и целиот Чикаго вечерва.
Си легнав на полувреме пошто не ми се гледаше очајов ме изнервираа. Гледам сега сме тепале :pos:

Можам да замислам колку биле очај за гледање Мајами во второ ако успеале да прокоцкаат 20 разлика предност и да изгубат со 10 :facepalm:

Како се Портланд ( 51 - 28 ) пред Спарс и Клиперс ( 53-26 ) ќе ми објасни некој ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom