НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечкото се претворил во [emoji91][emoji91][emoji91][emoji91][emoji91][emoji91][emoji91][emoji91][emoji91][emoji91]
Иначе на 86 години почина првиот афро американец во НБА и HoF-ер, Earl Lloyd. RIP

Sent from my iPhone using Tapatalk

Толку сум расист што HoF-ер цели 5 минути мислев дека ти е погрешно напишан „нигер“ :facepalm:

Операцијата на Роуз помина во најдобар ред, и му бил отстранет дел од менискускот. Дерик Роуз се враќа на паркетот за 1 недела, што значи дека во период од 4 - 6 недели, повторно треба да е 100% фит. Што значи дека ќе одигра и некој меч од регуларната сезона. Одлични вести!!!

Операцијата на Роуз помина во најдобар ред, и му бил отстранет дел од менискускот. Дерик Роуз се враќа на паркетот за 1 недела, што значи дека во период од 4 - 6 недели, повторно треба да е 100% фит. Што значи дека ќе одигра и некој меч од регуларната сезона. Одлични вести!!!
yeah_sure_jon_hamm.gif

Forman says Rose had damaged part of meniscus removed. He expects Rose to be back playing before the regular season ends.
Forman says surgery was 'minor' -- should return to play within 4-6 weeks.
Абе остај ќе се влечка по терен, мускулна меморија пак ќе му фали. Поарно Нејт Робинсон да го земат. Не бива од Роуз поќе. Готов е. Да беше некој шутер од типот на Кари или плејмејкер од типот на Пол можи ќе беше во ред после повредите ама не е.
Derrick Rose 2008-2012

Абе остај ќе се влечка по терен, мускулна меморија пак ќе му фали. Поарно Нејт Робинсон да го земат. Не бива од Роуз поќе. Готов е. Да беше некој шутер од типот на Кари или плејмејкер од типот на Пол можи ќе беше во ред после повредите ама не е.
Derrick Rose 2008-2012

Не велам не. Сезонава нема ни блиску да биди, ама со напорни тренинзи (прво нормално, да е здрав и да го заобиколат повредите во иднина), може да се врати на старите патеки. Сега, можи нема да има по 30 поени во просек, ама околу 25 верувам дека можи.
Роуз е многу битен за овој тим на Булс. Изминативе 2 сезони (аналогно на тоа и мечот некни против Хорнетс), покажуваат дека Булси играат добро во текот на целиот меч, но во последните 5-6 минути немаат "клачер", некој кој ќе превземе тогаш одговорност.

Не велам не. Сезонава нема ни блиску да биди, ама со напорни тренинзи (прво нормално, да е здрав и да го заобиколат повредите во иднина), може да се врати на старите патеки. Сега, можи нема да има по 30 поени во просек, ама околу 25 верувам дека можи.
Роуз е многу битен за овој тим на Булс. Изминативе 2 сезони (аналогно на тоа и мечот некни против Хорнетс), покажуваат дека Булси играат добро во текот на целиот меч, но во последните 5-6 минути немаат "клачер", некој кој ќе превземе тогаш одговорност.

ja mislam deka poveke steta prai nego li so pomaga...pre bi imal zdrav play nego li rose so puca trojki...

Paul George (leg) went through a full practice Thursday, Candace Buckner of the Indy Star reports.

Ајде враќај се мајсторе! :oeoeoe:
Ееееееејјјјј супер вест е ова, имаше најави за средината на март но сеа дури и порано. Имаше инфо дека качил на килажа и дека е поснажен. :zver:

Епа има разлика дали само се здебелил или таа маса е мускул и Леброн е 115 кила ама има 5% сало,а ја имам 90 кила а имам 20% сало:D

Епа има разлика дали само се здебелил или таа маса е мускул и Леброн е 115 кила ама има 5% сало,а ја имам 90 кила а имам 20% сало:D

и 20% брада.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom