НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И, реално е ова вака да биде? Ако е така нека нема ни гласање, не ги бираат само "звездите". Или пак нека ги одберат само тие 20тина "звезди" и од нив нека се бира кој ќе игра на ол стар. Играчи како Батлер, Ариза, и такви останати не ни мора да бидат во комбинација.
Брат шо ме напаѓаш мене не го правам јас форматот,вака е од настанување за да биде гледано и затоа се вика ОЛ СТАР :) се собираат ѕвездите,а не најкорисни и најдобри оти гласаат лаици,фанови.Како што во најдобри 11 е Иниеста годинава и Давид Луиз така и овде на стара слава и ѕвезди влегуваат,инаку треба цела петорка на Хокс да биде на исток дали стартери дали измени

Стварно што се замарате не знам џабе не се ви Ол Стар ...

Шо бидува со Коби со повредава? Цела сезона ќе ја одмара?

Мене едино што ми смета е онаа „титула“ што му се дава на играч, како на пример: „4 MVP of the year, 7 All-Star appearances итн итн...“.
Секаде го протнуваат тоа како фактор колку бил успешен некој играч.[DOUBLEPOST=1422043178][/DOUBLEPOST]
Шо бидува со Коби со повредава? Цела сезона ќе ја одмара?

Bryant (shoulder) is expected to miss the remainder of the season, Ramona Shelburne of ESPN reports.

Да не има некој јузер од bt.davka.info ми треба логин да прегледам стари торенти, новите јузери немаат право првите 7 дена.

10947257_873280322711520_2975921633379552486_n.jpg

познати стартерите.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom