НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Sto se bruka ovoj all i do is dunk so sutiranje od poludistanca ne mi e jasen, a bogami i Melo ne nesto poaren deneska :D

Гледам хајлајтс од натпреварите сабајлето што се играа и Тими си е класа и на 38 години. :cuc::cuc:
Плус и се насмеа :D

Marc J. Spears ‏@SpearsNBAYahoo now

Cavs say LeBron James is expected to be out two weeks with left knee and low back strains.

Кога пропуштил последно толку? Искрено не памтам воопшто

Ke mu eam piperot na Rose ej dve utakmici po red ima ocaen sut, jas ke dadam poveke kosevi od nego sigurno. 4-20 be :facepalm:

Softie :D Според навивачите на Лејкерс :D
Те молам види го хајлајтот од блокадите, се мочам од смеење. Особено на втората или третата блокада, не ми текнува која беше, како се издра леле :pos::pos: ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА, а уствари ја цивна топката :pos::pos::pos:

B6PSIgCCIAE-x_p.png

Голден Стејт со победа од 21 разлика против Торонто, салата буквално ќе екпслодираше. Страшни се Вориорси сезонава, Кари е во животна форма, како и остатокот од тимот. Btw @dragonsky те поздравија Кари и дружината. :D

Лејкерс пак изгубија утакмица во последната четвртина, стандард за нив. И како да не го мразам Лин, губи Лејкерс 1 разлика и има 24.1 секунда до крајот и дегенов не прави фаул, а Коби од таму искина гласни жици дерејќи се да направи фаул. На крај Коби сам истрча и он направи фаул, ризикувајќи да остави зицер за некој под кош. Да ти се серам у плејмејкерот што не гледа у семафор.[DOUBLEPOST=1420292278][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/kobi-amerikantsite-imaat-talent-no-evropjanite-imaat-pogolemo-znaene-za-kosharkata/
Апсолутно е во право според мене.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom