А гласините дека ќе ексериментираат со Миротиќ на тројка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема салараи....ако земеа 3ка поквлаитетна ќе немаа да го земат пау и ќе немаа и за миротич...вака боље баланс се напраи...а и башка глеам тибс испробува нешто на моменти со Роуз на 1 Брукс на 2 и батлер на 3ка и функционира до негде..така да ќевидиме....Супер ростер имаат Булс само мора да земат некоја поквалитетна тројка од Данливи. За у плеј оф ќе им штека 100%, не е некој добар дефанзивец. Им треба некој така поатлетски црња, нешто ко Ариза да речеме. Данливи за од клупа топ ќе е, вака мислам дека у плеј оф он ќе им мањка.
мислам дека подобро би функционирало тоа со Хајнрих кога ке се врати наместо Брукс,знам Брукс е експлозивен скорер,ама некако многу ми се мали 2цата заедно.Ке можат да ги постират.нема салараи....ако земеа 3ка поквлаитетна ќе немаа да го земат пау и ќе немаа и за миротич...вака боље баланс се напраи...а и башка глеам тибс испробува нешто на моменти со Роуз на 1 Брукс на 2 и батлер на 3ка и функционира до негде..така да ќевидиме....
зависи од противникот ...ако им треба повеќе офанзиван ќе игра со брукс...ако им треба повеќе дефанзива ќе го користи поише хајнрих....мада за офанзива нее проблем сеа пошо Роуз, Батлер и Пау вадат по 20 коша секој....а и од клупа Тај, Миротич и брукс по 10+поени..мислам дека подобро би функционирало тоа со Хајнрих кога ке се врати наместо Брукс,знам Брукс е експлозивен скорер,ама некако многу ми се мали 2цата заедно.Ке можат да ги постират.
да оваа сезона се добри офанзивно,затоа го гледам Хајнрих како подобар фит,иначе не очекувам така никојпат да стартуват,туку само во текот на играта да го применува тоа Тибс.Иначе Мекдермот кога се враќа?зависи од противникот ...ако им треба повеќе офанзиван ќе игра со брукс...ако им треба повеќе дефанзива ќе го користи поише хајнрих....мада за офанзива нее проблем сеа пошо Роуз, Батлер и Пау вадат по 20 коша секој....а и од клупа Тај, Миротич и брукс по 10+поени..
па имаше интервенција на коленето таму негде 14-5 месецов....и први пронценки беа 4-6 недели....ама пошо има длабок ростер тибс ваљда нема да ризикува и негде фебруари треба да почне да игра...ваљда после олстарот...да оваа сезона се добри офанзивно,затоа го гледам Хајнрих како подобар фит,иначе не очекувам така никојпат да стартуват,туку само во текот на играта да го применува тоа Тибс.Иначе Мекдермот кога се враќа?
Both great, but Iverson was good without practice! Monta should stop practicing, then we can talk![]()
Ellis is a top player but shiiiiit Iverson would add him on his list of broken ankle casualties!![]()
Кубан ис аут оф хис мајнд[DOUBLEPOST=1419984282][/DOUBLEPOST]Леброн 30ка.Со 24К поени,најмногу некој што имал пред 30 и за 5000 повеќе од Карим,ако биде без повреди до крај ,лагано ги мине сите досега и мислам дека ќе земе уше 2 МВП и уше 2 титули.КИНГ!