- Член од
- 13 октомври 2014
- Мислења
- 1.094
- Поени од реакции
- 367
Лин е полош и од Кочов од Вардар
Да ама Кочов од Вардар дефинитивно игра боље одбрана од брадестион Харден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лин е полош и од Кочов од Вардар

Би требало да игра, последната утакмица немаше проблеми.Роуз вечер ќе игра или не?
Метјуз сезонава одличен е, игра најдобро од коа дое.. Едино Батум ми потфрлува од стартната петорка.. Али Рој си беше Рој, планот на времето беше Оден-Олдриџ-Рој, само колената не мислеа такаПортланд да го имаа Рој место Метјуз во моментов...![]()

Ќе игра вечер Кармело за Њу Јорк? (дека ја чекам само Мајами за да бидам добитен)
И сеа колкави се шансите Мајами да ги тепа Њу Јорк?Anthony (back) is in the starting lineup Sunday against the Heat, Ira Winderman of the South Florida Sun Sentinel reports.

И сеа колкави се шансите Мајами да ги тепа Њу Јорк?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е незнаев дека се враќа Вејд кај Мајами, фала за инфото. И ако можеш прсти линк по пп за кај да наоѓам вакви информации за нба, фала дружеВејд се враќа исто. Секако повеќе шанси има да тепаат Мајами.
. И не, не се плашете, нема да ве тепам. 
.Имаш на официјалните форуми на тимовите, фан страни, најубава опција ти е твитер да отвориш и да ги следиш типциве што информираат (малце истражи ќе се снајдеш)[DOUBLEPOST=1417390894][/DOUBLEPOST]Е незнаев дека се враќа Вејд кај Мајами, фала за инфото. И ако можеш прсти линк по пп за кај да наоѓам вакви информации за нба, фала друже
Sent from my iPhone using Tapatalk
Го остранија оној што забрануваше гифови? Фала курац.Епа дечки, само некои од вас знаат, од вечерва сум поставен за модератор во подфорумот кошарка. И не, не се плашете, нема да ве тепам.
Сериозно, веќе 3 години пишувам и читам на темава, и знам дека барем досега, немало некои големи расправии, па се надевам дека и сега кога сум модератор, задачата ќе ми биде лесна, па нема да има потреба често да интервенирам.
Нека има дискусија, поткрепена со факти, и ќе ве замолам, тежината на провокациите да се сведе на минимум бидејќи има членови на кои тоа им пречи.
П.С. Во секој пост на секој член овде доколку на крајот не стои " Булси се најдобри", ѓи јаде казнените.![]()
.