НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
cekajte ke mu dojdat godinite teloto nema da mu dava da skoka tolku,e tek togas se glea koj e prav igrac...

За Чикаго братче...

Се гледа тогаш зошто те нервираат коментаторите на Торонто :D Моментално се жалат само навивачи на Кливленд, Чикаго и оние екипи кои се борат за врвот. А не дека Neil Funk и Stacey King се подобри и помалку уфилмани. Затоа ги сметаат за едни од најголемите „хомери“ во НБА. (Иако никој не може со хомерот Tommy Heinsohn и Селтикси - најинтересно е да гледаш како губат Бостон и како се нервира Томи :icon_lol:)

А за коментаторите на Торонто, Matt Devlin и Jack Armstrong, мислам дека им е дозволено малку да се порадуваат кога конечно имаат победнички тим. Ајде Matt Devlin дојде во 2009 година мислам, но Jack е со тимот од самото формирање.

Инаку претходниот коментатор на Торонто, Chuck Swirsky кој беше баш од Чикаго, беше исто ептен голем „хомер“ за Репторс. Сега мислам дека е радио коментатор на Булси, но уште ги следи Репторси. :)

5 клуба пратиш? Како стигаш младичу.
4 клуба редовно, сосе пријателски и се...ако те интересира еве, Флаерс ги пратам само у плејоф, Блејзерс на лигапас, Јуве Челзи Барса од 97 навака ако има пренос глеам.. Пак не искача поише од 2 саата дневно у просек, не е толку страшно ;)

Лесно ке ја добијат вечер Торонто со Феникс бе не се тресете :D дома си е дома

Ќе ја даваат вечер од 1:30 на СК1 :) Не сум ептен сигурен дека лесно ќе ги добиеме Феникс, лани на двете утакмици имавме проблем со нив и мислам два пати загубивме. Некако не ни иде против нивниот стил на игра. Али сепак се надевам на победа. :D

p.s. :D

Се гледа тогаш зошто те нервираат коментаторите на Торонто :D Моментално се жалат само навивачи на Кливленд, Чикаго и оние екипи кои се борат за врвот. А не дека Neil Funk и Stacey King се подобри и помалку уфилмани. Затоа ги сметаат за едни од најголемите „хомери“ во НБА. (Иако никој не може со хомерот Tommy Heinsohn и Селтикси - најинтересно е да гледаш како губат Бостон и како се нервира Томи :icon_lol:)

А за коментаторите на Торонто, Matt Devlin и Jack Armstrong, мислам дека им е дозволено малку да се порадуваат кога конечно имаат победнички тим. Ајде Matt Devlin дојде во 2009 година мислам, но Jack е со тимот од самото формирање.

Инаку претходниот коментатор на Торонто, Chuck Swirsky кој беше баш од Чикаго, беше исто ептен голем „хомер“ за Репторс. Сега мислам дека е радио коментатор на Булси, но уште ги следи Репторси. :)

Не ми ги фаќај Фанк и Стејси да не се караме. :icon_mrgr: Какви работи му текнуваат на Стејси, на никој друг не му текнуваат а и Фанк не е лош, само има проблеми со имињата, често ги помешува играчите.

Вечер прво Репторс - Санс, па после во 3, Џез - Булс.

Не сум сигурен баш дека лесно ќе победат Репторс вечер, Санс не се наивна екипа, а Булси после 2 порази очекувам/се надевам на победа.

Искрено ме загрижува оваа уткамица, Феникс имаат 4 по ред мада и Торонто иста + разигран Лу Вилијамс. Да ја задржат предноста у први 3 четвртини и тепаат сигурно (9:0 се кога тоа се дешава), типувам на Торонто 7,8 предност, because, here we north. Него, да не ви се наоѓа квалитетен стрим од Спорт клаб?

Шо кур им е на овие бе Спортклуб , сеа најдоа да пренесуваат по 16 утакмици у денот ебате коа сум прва смена...куртони за викенд ништо немаше освен вчера една..мртваци

Момци да не има негде кај што се наоѓа торентче од овие сезонскиве утакмици што се, да се симнат и да се гледаат, да не мора секоја ноќ да се останува и да се пореметува нормално функционирање. Знам за некои финалиња, поважни натпревари се наоѓаше, ама за вака нешто ако се наоѓа линкче ако може, од голема корист ќе е :)

Момци да не има негде кај што се наоѓа торентче од овие сезонскиве утакмици што се, да се симнат и да се гледаат, да не мора секоја ноќ да се останува и да се пореметува нормално функционирање. Знам за некои финалиња, поважни натпревари се наоѓаше, ама за вака нешто ако се наоѓа линкче ако може, од голема корист ќе е :)
Eве нешто

http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-Partidos-en-descarga-(Full-matches)

Најдобра страница, не мора ни да се сминуваат - клик! :)

Инаку за играчи на неделата се прогласени Лу Вилијамс (Тор) и Демаркус Казнс (Сак). Последен пат кога се случило резерва да биде избран за играч на неделата било на 11 Ноември 2013 (Маркиф Морис од Феникс).

Искрено ме загрижува оваа уткамица, Феникс имаат 4 по ред мада и Торонто иста + разигран Лу Вилијамс. Да ја задржат предноста у први 3 четвртини и тепаат сигурно (9:0 се кога тоа се дешава), типувам на Торонто 7,8 предност, because, here we north. Него, да не ви се наоѓа квалитетен стрим од Спорт клаб?
http://cdn.livetv.sx/webplayer2.php...ae424&lang=en&eid=250109&lid=251161&ci=3&si=3

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom