Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Колку ги сакам само играчите ко Џими... Крвав работник во одбрана, а од натпревар во натпревар е се подобар и во нападот. Поточно оваа сезона е многу подобрен во нападот. Се гледа дека е голем работник Џими, а таквите играчи ги обожавам. Пример заради тоа што не игра одбрана Харден ужасно ме нервира...
Чикаго има огромен потенцијал ко екипа сезонава, само да останат здрави. Регуларниот дел да го протераат на едно од првите три места на истокот па после е друга песна во плеј офот. Они како тим се способни да победат секого според мене, затоа што имаат одличен одбранбен механизам, односно дефанзивно се доста силна екипа. А кога имаш таква екипа, екипа која може да лимитира одредени фантастични напаѓачки екипи на просек под вообичаениот тогаш може да се надеваш на големи нешта. Во нападот имаат повеќе добри играчи, прв е Роуз секако, Гасол, а еве од годинава и Џими кој значително е подобрен во тој сегмент.
П.с. @раднаскела Зашто не играше Гасол вчера?

Јас мислам дека нема шанси да се случи.Знаете нешто за Марк Гасол во Сан Антонио?

Он ми стаи лајк, затоа. Тие што не ми ставаат лајкови ич не ги ебам, јасно????Оти бе само него го прашуваш? Оти мене не ме прашуваш? Џубре.
Calf strain Пау, и затоа не играше, мислам дека ќе игра со Сакто.
Инаку го обожавам Џими, заради работите кои ги наброја погоре, и заради неговата стресна приказна, кога како 13 годишник, мајка му го исфрли од дома.

Спрси сакаат следно лето да го купат како замена за Данкан доколку Данкан одлучи да се пензионира. Исто заинтересирани се и Њујорк. Али ако Мемфис остане на ваков левел Гасол дефинитивно нема да си иде, башка од Мемфис изјавиле дека се спремни да му го покачат договорот.Знаете нешто за Марк Гасол во Сан Антонио?
Па затоа, Ноа излага од рекет оти е шутерски центарОн ми стаи лајк, затоа. Тие што не ми ставаат лајкови ич не ги ебам, јасно????
Ништо не му е значи на Гасолина, не е страшно. Гасол е светлосни години пред Бузер во секој сегмент од играта така да убаво рече Аце дека после Брон можеби Чикаго го направи најдобриот дил сезонава. Гасол кога е надополнет со јак центар покрај него игра прејако, а во случајов Ноа и те како е добар.

Јас мислам дека нема шанси да се случи.
Попрво би отишол во Никс отколку во Сан Антонио.