НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На ваквите сељачишта од дијаспората треба да им се одземе македонското државјанство и при секој ваков сељачко-дегенериран испад државата јавно да се огради од нив.

o_O За што збориш?

За тие ретардите во Торонто на натпреварот на Антич, што мафтале со знамиња и изигравале патриоти.

Во било која арена во Америка, ова не му смета на организаторите, напротив, им прават дури и чест, и не само нив, туку и на сите шо се декларираме ко Македонци, на Перо ко шо гледам не му смета исто, на појќето од набљудувачите од страна ова им е дури и симпатично, и сеа ти се најде ќе кажваш, требало пази ние да се оградиме ко држава од овие луѓе...Шо ти сметат? Шо лошо напрајле? Си прат ќеф луѓето и баш напротив и мене ми е ќеф шо на еден посебен начин се појавува по некој ваков во било која арена во Америка. Сакаш да си нешто посебно интересен па ај ќе хејтам нешто шо на сите останати му е ОК? Шо и да ти е оправдањето тежок нужник испадна со кометарите

Во било која арена во Америка, ова не му смета на организаторите, напротив, им прават дури и чест, и не само нив, туку и на сите шо се декларираме ко Македонци, на Перо ко шо гледам не му смета исто, на појќето од набљудувачите од страна ова им е дури и симпатично, и сеа ти се најде ќе кажваш, требало пази ние да се оградиме ко држава од овие луѓе...Шо ти сметат? Шо лошо напрајле? Си прат ќеф луѓето и баш напротив и мене ми е ќеф шо на еден посебен начин се појавува по некој ваков во било која арена во Америка. Сакаш да си нешто посебно интересен па ај ќе хејтам нешто шо на сите останати му е ОК? Шо и да ти е оправдањето тежок нужник испадна со кометарите
Mи сметаат сите испади на тој припрост и ретардиран шовинизам кај дијаспората и сељачкото лупање во гради за Библиската Македонија и како сме наследници на Александар III Македонски.

Не, не пробувам да бидам интересен, и исто така не очекувам неписмен идиот како тебе да ме разбере.

Mи сметаат сите испади на тој припрост и ретардиран шовинизам кај дијаспората и сељачкото лупање во гради за Библиската Македонија и како сме наследници на Александар III Македонски.

Не, не пробувам да бидам интересен, и исто така не очекувам неписмен идиот како тебе да ме разбере.

Луѓето таму се на кошарка,ошле да го гледаат и да му дадат поддршка на првиот Македонец во НБА. Не дека е Библиски, не дека е внук на Гоце или Александар, туку дека игра кошарка. Нигде не гледам ни транспарент за Библиска Македонија, ни Александар ни па некаква провокација кон тебе за сите овие :гомце: шо ги изеде. Јас комплетно те разбирам дека мислиш дека си пописмен и попаметен од сите овде шо ни е ова интересно, ама вервај, во овај случај идиотот не сум јас

Значи според тебе сите што идат да навиваат за Македонија на некоја утакмица и што носат ги носат капине фаланга се сите припрости, шовинисти и државата треба да се огради од нив?

Жити се каква врска има шовинизмот со знамиња што вееле и навивале? ај прво прочитај на нет што е шовинизам па после глупирај се вака... И да ти ако не знаеш да навиваш не значи дека и другите не знаат...

Луѓето таму се на кошарка,ошле да го гледаат и да му дадат поддршка на првиот Македонец во НБА. Не дека е Библиски, не дека е внук на Гоце или Александар, туку дека игра кошарка. Нигде не гледам ни транспарент за Библиска Македонија, ни Александар ни па некаква провокација кон тебе за сите овие :гомце: шо ги изеде. Јас комплетно те разбирам дека мислиш дека си пописмен и попаметен од сите овде шо ни е ова интересно, ама вервај, во овај случај идиотот не сум јас
Да, биле да гледаат, а не да скокаат како морони со знамињата се' со цел да ја претстават големината на македонштината (за да ти стане јасно, овие од сликите се истите идиоти со кои се заебаваме на темава, па можеш да претпоставиш). Јас немам видено за ниту еден странски играч собрани 200 идиоти распавтани со знамиња.

Болдираното е навреда исто како и во претходниот твој пост зборот „нужник“ со кој го почна муабетот, затоа не очекувај пофер однос. Ако не си способен да комуницираш цивилизирано без навреди, не реплицирај копито едно.

92q0fkb6.jpg

Сељаци, не знам зошто не ги избркале. А бе Американец е Лин, во пасош му пишува дека е Американец овие ќе шират Тајванска пропаганда. Е заради вакви ко овие на сликава пропаѓа Тајван.

Да, биле да гледаат, а не да скокаат како морони со знамињата се' со цел да ја претстават големината на македонштината (за да ти стане јасно, овие од сликите се истите идиоти со кои се заебаваме на темава, па можеш да претпоставиш). Јас немам видено за ниту еден странски играч собрани 200 идиоти распавтани со знамиња.

Болдираното е навреда исто како и во претходниот твој пост зборот „нужник“ со кој го почна муабетот, затоа не очекувај пофер однос. Ако не си способен да комуницираш цивилизирано без навреди, не реплицирај копито едно.

Очигледно не си бил на утакмица во животот. Ако веќе има тема за заебанција со овие "идиоти", тогаш прај се интересен таму, ова е тема за кошарка, не е за да си лечиш комплекси

Антиќ е прв МАКЕДОНЕЦ во историјата што заиграл за НБА...Ако тоа не треба да ги прави горди, и да излегуваат со знамина на трибина тогаш ај ако не на политички трибини нека одат...ако ништо друго, можда тогаш ќе бидат во твојата бранша на „ неписмени идиоти “. А причината зошто се иселиле, можеш да ја најдиш ако крениш ролетни или пуштиш ТВ....

се најдобро
Неписмен Идиот од Библиска Македонија

па ќе ти кажам ти ако не знаеш да навиваш незначи дека други исто не знаат....

изгледа и ти не си способен да комуницираш без навреди така да не се праи дека си на некое повисоко ниво кога всушност не си...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom