НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како можеше ова од Џорџ врз Керол да не биде фаул бре:facepalm:

:D
1545678_679402812099273_58125781_n.jpg

Pisi nesto podetalno za tie sto ne gledale :D

Го прогласија за играч на натпреварот... Ја направи разликата уште во прва четвртина 10-0 водство на Атланта тој постигна 8 поени... Има 4 скокови, во одбрана стандардно добар... Моментално има 6-10 од поле 1-2 за еден 3-6 за 3 колку што бројам...

На Кливленд е најак коментаторот со засипнат глас еден ако сте го слушале тој е запален цела утакмица посебно Ирвинг кога ке направи некоја фора збеснува.Ако го знае некој нека каже кој е да видам што фаца е :D

според мене најдобри се кевин харлан и стејси кинг од WGN локалната на чикаго, уживам коа ги слушам :icon_mrgr:

според мене најдобри се кевин харлан и стејси кинг од WGN локалната на чикаго, уживам коа ги слушам :icon_mrgr:

Да да да за тој зборам баш втор што прокоментирува на видеово...Кога и да ги гледам Кливленд он коментира...Најак е !

Него одличен Перо пак (y)

Виклинс и другиот коментатор се кладам дека секоја вечер си го маваат на Перо, од уста не го вадат дури незгодно да ти стане :D

Перо Антиќ 16 поени и 4 скока (y)
Иначе конечно добра игра на Атланта после 3 порази

Ради тие тајм-аути имам одбивност кон НБА.

Не бе, навикнат сум јас, не ми сметаат, ама овој пат многу смотани тајм-аути, тотално непотребни, но ај заврши. :D

Не бе, навикнат сум јас, не ми сметаат, ама овој пат многу смотани тајм-аути, тотално непотребни, но ај заврши. :D

остај што многу тајм аути има него само сендвичи и пилешко од кфц рекламираат мамата нивна у 4 сабајле ме стрват :icon_lol:

Ај што замина Перо за НБА ок...ама дечково стана стартер и растура.Надреално ми е ова.:eek::eek:

Се надевам дека ова што го прави ќе отвори врати за идните генерации и ќе помогне да сфатат дека НБА не е само фантазија.

Follow your dreams people!:D

Добро, разбирам дека Перо игра одлично и ептен ми е драго поради тоа, ама треба многу особи да прекинат да летаат у воздух и да не коментираат у стилот: АЈДЕ ПЕРО НА ОЛ СТАР, ГО ЗАСЛУЖУВАШ ТОА!
ГАЗИ ГО ХИБЕРТ ВРСКА НЕМА ЦИГАНОТ, и слични други испади. Перо си е наше богатство и сите го сакаме, човекот игра одлично и не треба тоа да остане незабележано од нас македонците али ипак малце осет...

Коментаторите на Мајами после секој кош викаат КАБУУУУМ. Да ти се одгледа утакмицата.

коментаторите на мајами на некоја така страшна серија тројки, 3,4 у низа, е на тоа викаат КАБУУМ. и баш напротив, одлични коментатори се, не свршуват само на нивните тимови, ко овие од Торонто, како запек да имат кога даат кош нивните. грин коа им ја мавна тројката овие коментираа ко џејмс или вејд да е погодил шут за победа.

лично мои омилени коментатори:
Eric Reid & Tony Fiorentino (на Мајами)
Marv Albert & Mike Fratello (TNT)
Kevin Harlan & Steve Kerr (TNT)
Mike Breen & Jeff Van Gundy (ESPN)

Добро, разбирам дека Перо игра одлично и ептен ми е драго поради тоа, ама треба многу особи да прекинат да летаат у воздух и да не коментираат у стилот: АЈДЕ ПЕРО НА ОЛ СТАР, ГО ЗАСЛУЖУВАШ ТОА!
ГАЗИ ГО ХИБЕРТ ВРСКА НЕМА ЦИГАНОТ, и слични други испади. Перо си е наше богатство и сите го сакаме, човекот игра одлично и не треба тоа да остане незабележано од нас македонците али ипак малце осет...

aj sea kolku da se kaze neso......kakov oset bre MOCAJ GI!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom