Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pisi nesto podetalno za tie sto ne gledale![]()
На Кливленд е најак коментаторот со засипнат глас еден ако сте го слушале тој е запален цела утакмица посебно Ирвинг кога ке направи некоја фора збеснува.Ако го знае некој нека каже кој е да видам што фаца е![]()
според мене најдобри се кевин харлан и стејси кинг од WGN локалната на чикаго, уживам коа ги слушам![]()
Уништија со тајм-аутиве...
Ради тие тајм-аути имам одбивност кон НБА.

Не бе, навикнат сум јас, не ми сметаат, ама овој пат многу смотани тајм-аути, тотално непотребни, но ај заврши.![]()

Коментаторите на Мајами после секој кош викаат КАБУУУУМ. Да ти се одгледа утакмицата.
Добро, разбирам дека Перо игра одлично и ептен ми е драго поради тоа, ама треба многу особи да прекинат да летаат у воздух и да не коментираат у стилот: АЈДЕ ПЕРО НА ОЛ СТАР, ГО ЗАСЛУЖУВАШ ТОА!
ГАЗИ ГО ХИБЕРТ ВРСКА НЕМА ЦИГАНОТ, и слични други испади. Перо си е наше богатство и сите го сакаме, човекот игра одлично и не треба тоа да остане незабележано од нас македонците али ипак малце осет...