Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj malce lepotice,bidi malce realen ja ne vikam deka Majami se slabi tuku deka sekogas koga ke im zgusti rabotata imaat pomos od sudii.Sramota e so toj roster da ti trebaat sudii.Zbesnat si ti ama u mozokot
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Се нешто ми вели дека ако пројде ОКС Брукс ќе се посере во клучните моменти од утакмиците.Ај што уште не се знае ни со кој ќе играат (никако не смее пред време да се отпишат ОКС далеку е од завршена работата таму) допрва треба и цело финале без домашен терен да го победат.
Мое мислење е дек Мајами скоро сигурно губи во финалето. Вечер и евентуално во 7миот нтпревар многу веројатно ќе се одлучи новиот шампион.
Не сте ми јасни со муабетиве за ОКЦ и за САС,ги правите како Овче поле да се во споредба со Мајами,а да бидеме реални ако не ги буткаа судиите Мајами стап што ќе освоеа две титули по ред.Прво со ОКЦ во финалето беше чиста кражба,а лани прво со Индијана после и со САС цело време беа наклонети на Мајами.А друг муабет е више тоа што за Џејмс важат други правила кога се чекори у прашање.