НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За разлика од Супермен ваљда.

ne be haha bukvalno me sfati so man of steel... za razlika od muscle memory momakot so ne igrase i pokraj zeleno svetlo od doktorite...

btw westbrook ova povreda ko ja zdobi od beverley go doigra mecot i duri posle nego bese utvrdeno deka e seriozna povredata no toj i pokraj toa sakase da igra slednata utakmica no ne go pustija normalno

nekolku minuti so izigra dosega, toj e istiot brz i eksploziven (y)

Добро, различни повреди се на Вестбрук и Роуз. Едно е кинење лигаменти друго е менискус. Едно е кога нема да имаш тренинг цели 6 месеци, а друго е кога нема да тренираш месец и пол до два. Според мене Роуз направи препаметна одлука што не се врати лани да игра, иако го можеше тоа. Ако се вратеше ризикуваше нова повреда, а секако немаше да биде у форма во плеј офот, бидејќи форма не се стекнува преку ноќ, туку треба континуитет. И така и така Чикаго ништо немаше да направат, така да ова е доста паметна одлука на Роуз, не само за ланската и оваа сезона, него и за понатамошниот дел од неговата кариера.

577458_737253579636502_337929996_n.jpg

Каков авторитетен поглед
Ќе го бидне за тренер еден ден.

Во меѓувреме ја најдов и без текстот вака е по добра сликата
g7oEaXZ.jpg

"Да се знае дека си само обична 0" :ROFLMAO:

Сношти седнав за прв пат да ги ѕирнам Никс оваа сезона ... Малце фалеше да заплачам пред лаптопот. 1/4 беше рејп во секоја смислам на зборот од Минесота (40 п.:вонзем:). Делуваше како да играат средношколци и маторци. Еден куп изгубени топки имаа Никс и овие извадија максимум од пруженото. Формата на Лав не ме изненадува, ама па и овој Пекович какви лизганици пушташе под кошот:eek: .. Се надевам дека ова беше само лош момент и ќе фатат скоро ритам ЊЈ.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom