NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мајами - Милвоки 4-0 Њу Јорк -Бостон 2-4 Индијана - Атланта 4-2 Бруклин-Чикаго 4-2 Охлахома-Хјустон 4-2 Сан Антонио - ЛА Лејкерс 4-1 Денвер - Голден Стејт 4-3 ЛА Клиперс - Мемфис 4-3

Добро бе што не ви е јасно?секоја година иста прича.Ко прв пут да гледате нба на ск,што поевтин пакет,помалку преноси.

Јас на фб на спорт клуб на страната прочитав дека прв плејоф натправар што ќе го даваат ќе биде СА Спарс-ЛА Лакерс.Од каде ти е на тебе оваа информција дека ќе ја двааат ОКСТ-Хјустон?
Sport Klub

VI STE IZABRALI

Prvi prenos NBA Play-offa: San Antonio Spurs - LA Lakers, subota 27. april (04:30).

Kako play-off bude odmicao, biće sve više prenosa na našim kanalima, samim tim, i vi ćete moći da birate koji meč želite da gledate. Vaš Sport Klub
Četvrtak 25.04.2013

01:00 NBA play off G2: Oklahoma City–Houston
http://www.sportklub.info/programska-sema
Тоа беше прашање од спортклуб, која утакмицата сакаат да биде емитувана и фановите ја избраа таа.

Četvrtak 25.04.2013

01:00 NBA play off G2: Oklahoma City–Houston
http://www.sportklub.info/programska-sema
Тоа беше прашање од спортклуб, која утакмицата сакаат да биде емитувана и фановите ја избраа таа.
Значи и таа ќе ја дават епа добро е од 8 натправари ќе даваат 2 ама мислам дека требало еден и од Истокот да даваат на пример Њу Јорк - Бостон кој ќе биде понеизвесен од ОСТ - Хјустон.

Мајами - Милвоки 4-2
Њу Јорк - Бостон 4-2
Индијана - Атланта 4-1
Бруклин - Чикаго 2-4

Оклахома - Хјустон 4-2
Спарс - Лејкерс 4-2
Денвер - Голден Стејт 4-1
Мемфис - Клиперс 4-3

Знаат често и да го сменат распоредот, така да можно е да има промени во програмската шема, можда ќе ги видат критиките од гледачите и ќе пренесат повеќе натпревари

Знаат често и да го сменат распоредот, така да можно е да има промени во програмската шема, можда ќе ги видат критиките од гледачите и ќе пренесат повеќе натпревари
Таков е пакетот, повеќе не можат да пренесуваат, си имаат одредена бројка на натпревари од плеј оф-от, и со тие може да калкулираат т.е да одлучуваат кој натпревари ќе одат во пренос, ако се исфорсираат на почеток од плеј оф-от, после па ич нема да има преноси.
Си знаат тие..

Некој од Аеродром што игра баскет позади 7ца или кај Пулевски има тука? :)

Heat 4 : 0 Bucks
Knicks 4 : 2 Celtics
Pacers 4 : 2 Hawks
Bulls 3 : 4 Nets

Thunder 4 : 1 Rockets
Spurs 4 : 1 Lakers
Nuggets 4 : 3 Warriors
Clippers 4 : 2 Grizzlies

сопкаст линкче за бостон њу јорк ?

И шо сеа ни укинаја сопкаст за плајоф-ов?:( мора некое решение да се најде не е ова работа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom