NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се извлече ждрепката за распоредот за драфтот (и за топчињата при лотаријата) за оние тимови кои имаа ист скор во регуларниот дел на сезоната:

- Детроит ќе биде пред Вашингтон
- Филаделфија ќе биде Торонто
- Хјустон пред Лејкерс и Чикаго (Чикаго трети од овие)
- Клиперс пред Мемфис

Се извлече ждрепката за распоредот за драфтот (и за топчињата при лотаријата) за оние тимови кои имаа ист скор во регуларниот дел на сезоната:

- Детроит ќе биде пред Вашингтон
- Филаделфија ќе биде Торонто
- Хјустон пред Лејкерс и Чикаго (Чикаго трети од овие)
- Клиперс пред Мемфис
+поради тоа што тепаа шарлот во последната утакмица, им се намалија шансите за прв пик, т.е сега орландо има најголема шанси, 25% за да го добијат првиот пик.Нивна цел беше Маркус Смарт од Оклахома Стејт, кој игра плеј ама тој се реши да се врати на колеџ за втора година.Иако Ноел се гледа како најголем проспект на драфтот, изгледа Орландо ќе одат по плеј, најверојатно ќе го изберат Треј Бурк.

Дали знае некој дали можам да ги најдам Open Court на торент?

Вечерва во колку почнува Бостон -Њу Јорк и дали ке има пренос на СК ?
--- надополнето: 20 април 2013 во 12:41 ---

--- надополнето: 20 април 2013 во 12:41 ---
Вечерва од 9 почнуваат и нема да има пренос на спортклуб.Првиот пренос ќе биде дури во четврток, ќе ја даваат ОКЦ Хјустон.

??????????
Првиот пренос од плеј офот на спортклуб ќе биде во четврток.Шо не е јасно?
абе три програми имат онаму глупости некој кошарки од белгија ми пренесват а неможат нба во викенд кога тимовите играт порано и повеќе гледаност ќе имат..

абе три програми имат онаму глупости некој кошарки од белгија ми пренесват а неможат нба во викенд кога тимовите играт порано и повеќе гледаност ќе имат..
:pos::pos: Јас па за друго мислев дека си ме цитирал :D Ај нема веза.
Инаку тоа е, кога и да пуштам или тенис има со некој Х играчи или пак вечерта даваат реприза од аргентинско првенство кога треба да пуштат нба.

Вечерва од 9 почнуваат и нема да има пренос на спортклуб.Првиот пренос ќе биде дури во четврток, ќе ја даваат ОКЦ Хјустон.
До мене е или СК зезаат по малку сезонава со преносите? Се дешаваше и по 15тина дена да нема кошарка воопшто...И сега место да пуштат ги пуштат овие, ем почнува плејоф ем пристојно време, ке ги пуштат тек у четврток западњациве што почнуваат у време кога лугето идат на работа :tapp:

Гадови се, мислам дека имаше список со натпревари пред да почне сезоната а не верувам дека 1/3 од тие натпревари ги пренесоа.Ти барем имаше среќа, поголем дел од напреварите беа со Фили.:D А минатата недела требаше да ја пуштат Чикаго-Мајами но ја сменија за Индијана-Никс :tapp:

Јас на фб на спорт клуб на страната прочитав дека прв плејоф натправар што ќе го даваат ќе биде СА Спарс-ЛА Лакерс.Од каде ти е на тебе оваа информција дека ќе ја двааат ОКСТ-Хјустон?
Sport Klub

VI STE IZABRALI

Prvi prenos NBA Play-offa: San Antonio Spurs - LA Lakers, subota 27. april (04:30).

Kako play-off bude odmicao, biće sve više prenosa na našim kanalima, samim tim, i vi ćete moći da birate koji meč želite da gledate. Vaš Sport Klub

Мајами - Милвоки 4-1
Њу Јорк - Бостон 4-3
Индијана - Атланта 4-2
Бруклин - Чикаго 2-4

Оклахома - Хјустон 4-1
Спарс - Лејкерс 4-1
Денвер - Голден Стејт 4-2
Мемфис - Клиперс 2-4

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back