HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+поради тоа што тепаа шарлот во последната утакмица, им се намалија шансите за прв пик, т.е сега орландо има најголема шанси, 25% за да го добијат првиот пик.Нивна цел беше Маркус Смарт од Оклахома Стејт, кој игра плеј ама тој се реши да се врати на колеџ за втора година.Иако Ноел се гледа како најголем проспект на драфтот, изгледа Орландо ќе одат по плеј, најверојатно ќе го изберат Треј Бурк.Се извлече ждрепката за распоредот за драфтот (и за топчињата при лотаријата) за оние тимови кои имаа ист скор во регуларниот дел на сезоната:
- Детроит ќе биде пред Вашингтон
- Филаделфија ќе биде Торонто
- Хјустон пред Лејкерс и Чикаго (Чикаго трети од овие)
- Клиперс пред Мемфис
Вечерва од 9 почнуваат и нема да има пренос на спортклуб.Првиот пренос ќе биде дури во четврток, ќе ја даваат ОКЦ Хјустон.Вечерва во колку почнува Бостон -Њу Јорк и дали ке има пренос на СК ?
--- надополнето: 20 април 2013 во 12:41 ---
Вечерва во колку почнува Бостон -Њу Јорк и дали ке има пренос на СК ?
...Вечерва од 9 почнуваат и нема да има пренос на спортклуб.Првиот пренос ќе биде дури во четврток, ќе ја даваат ОКЦ Хјустон.
??????????
абе три програми имат онаму глупости некој кошарки од белгија ми пренесват а неможат нба во викенд кога тимовите играт порано и повеќе гледаност ќе имат..??????????
Првиот пренос од плеј офот на спортклуб ќе биде во четврток.Шо не е јасно?
абе три програми имат онаму глупости некој кошарки од белгија ми пренесват а неможат нба во викенд кога тимовите играт порано и повеќе гледаност ќе имат..
До мене е или СК зезаат по малку сезонава со преносите? Се дешаваше и по 15тина дена да нема кошарка воопшто...И сега место да пуштат ги пуштат овие, ем почнува плејоф ем пристојно време, ке ги пуштат тек у четврток западњациве што почнуваат у време кога лугето идат на работаВечерва од 9 почнуваат и нема да има пренос на спортклуб.Првиот пренос ќе биде дури во четврток, ќе ја даваат ОКЦ Хјустон.
Јас на фб на спорт клуб на страната прочитав дека прв плејоф натправар што ќе го даваат ќе биде СА Спарс-ЛА Лакерс.Од каде ти е на тебе оваа информција дека ќе ја двааат ОКСТ-Хјустон?Вечерва од 9 почнуваат и нема да има пренос на спортклуб.Првиот пренос ќе биде дури во четврток, ќе ја даваат ОКЦ Хјустон.