NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечерва сигурен пораз да си очекувате. Барем за ова биди сигурен.
Немате екипа со која можете да им парирате на Мајами.
Ај сеа скриј се ...пошо срамота е веќе да коментираш за нба..ќе ти се смеат луѓето... булс без Belinelli, Hamilton, Noah, Rose им одржаа лекција на мајами.... ;)

Напнавте со мене како да сум ви трн во очи.
Заслужена победа и ... ? Мајами си останува пак прв на табелата со свој личен рекорд од 27 победи и втор во историјата на НБА со рекорд зад Лејкерс. Остана рекордот сега спијте со мирна глава. (y)
Редно беше и Мајами да загуби една, на вас од толкуте победи по ред сигурно ви се смачило па почнавте секоја утакмица да ја сметате како загубена утакмица на Мајами и конечно крај на низата - но... Еве ви дојде и тој момент радувај те сега хејтери на Мајами немам ништо против, пцуајте ги и незнам што друго и отсега кога игра Мајами прогнозирајте дека ќе губи може добитно да е а кој ви се спротивстави тешко на тој. Поздрав ;)

Вакво бламирање не сум видел на форумов доста време...Се изнапиша како немале шанси Чикаго па сеа од кога изгубија табелата па рекордот го кажуваш а никој не го оспорува тоа.

На твое место пишувам дека сум згрешил со проценката и се одјавувам на месец-два !:facepalm:

Ај сеа скриј се ...пошо срамота е веќе да коментираш за нба..ќе ти се смеат луѓето... булс без Belinelli, Hamilton, Noah, Rose им одржаа лекција на мајами.... ;)
Не сум како тебе па да се кријам тоа нема да го направам... и што ако без тие играчи ги победија Мајами ? НБА е и се е можно.

Вакво бламирање не сум видел на форумов доста време...Се изнапиша како немале шанси Чикаго па сеа од кога изгубија табелата па рекордот го кажуваш а никој не го оспорува тоа.

На твое место пишувам дека сум згрешил со проценката и се одјавувам на месец-два !:facepalm:
Слободен си, одјави се одма. Моето мислење пред натпреварот беше дека Мајами тепа и сега ме осудувате зошто тоа сум го напишал ?

Вие само ги гледајте поразите на Мајами не гледајте го моменталниот скор и моменталната табела.

Прво ги направи дека дека се аматери па потоа дека имат никаков ростер а потоа викаш редно било мајами да изгубат една.:facepalm:
Сега слободно можат да плачат сите bandwagoon фанови на мајами.Ова што го направија Булс е неверојатно а еден од аматерите на Мартин,Џими Бакетс со 19 поена и 7 скока против GOAT Леброн.А Леброн веднаш почна да плаче после утакмицата на интервју.Плус ептен крајно неспортски потези на утакмицата.
3 по ред, идеме на 4 против далас во сабота.(y)

Не сум како тебе па да се кријам тоа нема да го направам... и што ако без тие играчи ги победија Мајами ? НБА е и се е можно.

Слободен си, одјави се одма. Моето мислење пред натпреварот беше дека Мајами тепа и сега ме осудувате зошто тоа сум го напишал ?

Вие само ги гледајте поразите на Мајами не гледајте го моменталниот скор и моменталната табела.
A Сега се е можно така ? а вчера немаше шанси...е тоа ти е кога си дете и коа си почнал НБА да гледаш пред 2 сезони...
--- надополнето: 28 март 2013 во 14:32 ---
исфрустрираниот леброн...само го утнал човекот за такви фаули...тоа може на некој што е помал... ;)

Напнавте со мене како да сум ви трн во очи.
Заслужена победа и ... ? Мајами си останува пак прв на табелата со свој личен рекорд од 27 победи и втор во историјата на НБА со рекорд зад Лејкерс. Остана рекордот сега спијте со мирна глава. (y)
Редно беше и Мајами да загуби една, на вас од толкуте победи по ред сигурно ви се смачило па почнавте секоја утакмица да ја сметате како загубена утакмица на Мајами и конечно крај на низата - но... Еве ви дојде и тој момент радувај те сега хејтери на Мајами немам ништо против, пцуајте ги и незнам што друго и отсега кога игра Мајами прогнозирајте дека ќе губи може добитно да е а кој ви се спротивстави тешко на тој. Поздрав ;)
Не е работата дојдена до хејтери или нешто слично, туку ти се лупаше од земја дека со овој ростер Чикаго немало шанси да ги победи Мајами. Не ми е целта нешто да изигравам генерал после војна него само да ти кажам пред време да не зборуваш никогаш, особено кога се работи за НБА, секој секого може да победи буквално со играчи од резервите. Затоа друг пат, прво рипни па кажи оп. :) Јас те разбирам ко фан на Мајами, нормално е да се надеваш на победа и на рушење на рекордот, истото би го направил и јас, но премногу удирање во гради понекогаш и не чини. Се надевам дека ми го разбра постот, најдобронамерно ти го пишав. :)

П.с. На Рубио не му досудија фаул при последниот шут. Чист фаул од Коби, требаше да има 3 слободни за Минесота.

НАВАЛЕТЕ НАРОДЕ !!!
БЕСПЛАТНИ МИСЛЕЊА !
БУЈРУМ !
Дај викнете ги сите членови од форумот и нека ме испцуат и тие.

Толкава дискусија не сте воделе за ланското финале, јас станав популарен ајдееее повелете да читам бесплатни мислења од членовите кој имаат гледано повеќе од 2 години НБА.

Брат искрено ме заболе за рекордот на Мајами, ама форум ти е ова, се правеше курназ и најјак, сега ќе го трпиш реметот.
Најнормална работа.

НАВАЛЕТЕ НАРОДЕ !!!
БЕСПЛАТНИ МИСЛЕЊА !
БУЈРУМ !
Дај викнете ги сите членови од форумот и нека ме испцуат и тие.

Толкава дискусија не сте воделе за ланското финале, јас станав популарен ајдееее повелете да читам бесплатни мислења од членовите кој имаат гледано повеќе од 2 години НБА.
добро бе...не се љути одма ...се дешава да се изглупира човек ептен ...да се лупа од земја без везе и да згреши..памет за друг пат...ајде ќе пораснеш ке сфатиш...не се секирај ќе направат мајами нов рекорд....и па ќе се најде тим кој нема добар ростер да го прекине и покрај тоа што 4 клучни играчи нема да му играат ;)

добро бе па сигурно дека се знаеше дека ќе изгубат од некој и тие се луѓе и можат да се опуштат или да ги фати замор... незнам навивачите на булси шо се курчат кога пред две години со мвп роуз 4-1 беа збришани од дупло послаб мајами... е сеа рачунај шо ќе се деси ова година ( ако воопшто поминат прва рунда булси против бруклин )

А пред добри 15 години кога Bulls ги газеа Miami каде и да стигнат. Оставете сега историја. Ова се случи пред 15 часа. Дечкото цела страна од форумот успеа да наполни како тоа Miami ке ги прегазат Bulls....се случи спротивното. Сега нека ги сноси последиците. NBA пратам добри веќе 16 години и од искуство знам дека секој тим може да победи секој тим....само треба добар мотив.

добро бе па сигурно дека се знаеше дека ќе изгубат од некој и тие се луѓе и можат да се опуштат или да ги фати замор... незнам навивачите на булси шо се курчат кога пред две години со мвп роуз 4-1 беа збришани од дупло послаб мајами... е сеа рачунај шо ќе се деси ова година ( ако воопшто поминат прва рунда булси против бруклин )
a 100% си сигурен дека мајами поминуваат прва рунда така? исто ко што вчера рачунаше што ќе им се деси на булс без 4ца клучни играчи и дека мајами ќе победи... рачунај на мајами да не им играат Вејд и Леброн ко што на булс не играа Роуз и Ноа... не сме ние тие што се курчиме..туку вие..Мајами никогаш нема да бидат Франшиза како што се булс ...

Интересни моменти од синоќа

legrab.gif

lebronRB_medium.gif

Ич не ми чуе оној ... НБА финалињата ќе дојдат ние водиме дискусија за натпреварот Чикаго и Мајами. Добро бе водете слободно и спомнувајте си што сакате... историја, франшиза и остало. До сега трпев сеуште ќе трпам вие продолжете си никој не ве забранува.

Ич не ми чуе оној ... НБА финалињата ќе дојдат ние водиме дискусија за натпреварот Чикаго и Мајами. Добро бе водете слободно и спомнувајте си што сакате... историја, франшиза и остало. До сега трпев сеуште ќе трпам вие продолжете си никој не ве забранува.

Поголем плачко одамна немам сретнато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom