NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a 100% си сигурен дека мајами поминуваат прва рунда така? исто ко што вчера рачунаше што ќе им се деси на булс без 4ца клучни играчи и дека мајами ќе победи... рачунај на мајами да не им играат Вејд и Леброн ко што на булс не играа Роуз и Ноа... не сме ние тие што се курчиме..туку вие..Мајами никогаш нема да бидат Франшиза како што се булс ...
Не сум фан ни на едните ни на другите, кажвам објективно како стојат работите, Мајами е апсолутен фаворит на истокот каков што не сме виделе уште од времето на Џордан и Булси во 90тите. Само чудо ( т.е. повреда на Леброн ) можи да ги слези од тронот на истокот.

Кај сте бе „заебаванти“ немаве да водите дискусија веќе продолжете ајде. :pos:

ЕДНА ДИСКУСИЈА ЗА МЕРАК ИСТЕРААМЕ !

нема дискусија, заврши реметот, овој пат ти беше тој што го реметеа, нареден пат кога ќе имаш нешто за реметење, ќе не реметеш нас и цело време така.;)

Не сум фан ни на едните ни на другите, кажвам објективно како стојат работите, Мајами е апсолутен фаворит на истокот каков што не сме виделе уште од времето на Џордан и Булси во 90тите. Само чудо ( т.е. повреда на Леброн ) можи да ги слези од тронот на истокот.
чим си објективен ондак зашто булс едвај да поминат прва рунда па и ако поминат после ќе биде згазени од Хит? кај е објективноста тука...Роуз ќе биде спремен за плеј оф..точно е дека пред 2 години Мајами ги поминаа булс со 4-1 али исто така е дека булси сезонава има многу подлабок и подобар ростер од тогаш...плус да не заборавам да напоменам дека и имаат веќе сите некакво искуство во плеј оф...веќе кога сакаш да си објективен биди објективен до крај...

чим си објективен ондак зашто булс едвај да поминат прва рунда па и ако поминат после ќе биде згазени од Хит? кај е објективноста тука...Роуз ќе биде спремен за плеј оф..точно е дека пред 2 години Мајами ги поминаа булс со 4-1 али исто така е дека булси сезонава има многу подлабок и подобар ростер од тогаш...плус да не заборавам да напоменам дека и имаат веќе сите некакво искуство во плеј оф...веќе кога сакаш да си објективен биди објективен до крај...

Derik koga ke bide spremen za play off dojdi i javi mi se..

па објективност е дека мајами се апсолутен фаворит на истокот, а булси би имале 50-50 шанса со бруклин прва рунда... ама те разбираме фан си на булси и сигурно дека очекуваш големи успеси.. само да не се разочараш пак, трета година со ред.

Роуз не се враќа оваа сезона, скоро 100% е сигурна информацијава. Сеуште нема самодоверба и психички не е доволно јак и не сака да ризикува пак да се повреди. Подобро е да почне следната сезона од почеток во силно темпо и да гази се пред себе отколку сега да изризикува нова повреда.

Роуз и адидас ги замрзев многу околу фамава со враќањево, или да го наречам фамозниот #TheReturn.

Од играч што го поштував и ми беше интересен да го глеам, сеа ми е крајно одбивен.
НБА е ова да му ебам матер, не шпанска серија. Ќе се вратам, нема, неможам психички... ма гонете се.
Многу играчи се повредуваат, па се враќаат, играат со повреди, па не се прави драма ко да го чекаме пак крајот на светот..
Или нек се врати да игра, или нек не замараат дур не се врати. Ме заболе мене за 200те милиони договор.

Па мислам дека е обврзан кон спонзорите вака да се „лигави“. Што не беше случајот со Џејмс и неговото „what should i do?“. И така.

Некој да каже колку време ќе отсуства Коби? Сега гледам објавиле дека нешто во коските на едната нога му се десило.

Тимот на Чикаго Булс со победата над Мајами со резултат од 101-97 ја прекина серијата од 27 последователни победи на Мајами, кои на крајот не успеаа да го оборат рекордот стар 41 година од 33 победи во серија.

По овој меч, суперѕвездата на Мајами Хит, ЛеБрон Џејмс кој беше најефикасен на средбата со 32 постигнати поени, беше разочаран со начинот на кои судиите реагирале во поединечни ситуации. Имено, во текот на целиот меч ЛеБрон се наоѓаше во снажни дуели со Чикаго, но како што смета тој, кај судијата секогаш го излекуваше подебелиот крај.

ЛеБрон:Не беше така само на овој натпревари, некои работи се случуваат во текот на цела година. Се обидувам цело време да останам мирен, му велам на тренерот:
И многу поздрав до навивачите на BULLS....:icon_lol:(y)

Роуз не се враќа оваа сезона, скоро 100% е сигурна информацијава. Сеуште нема самодоверба и психички не е доволно јак и не сака да ризикува пак да се повреди. Подобро е да почне следната сезона од почеток во силно темпо и да гази се пред себе отколку сега да изризикува нова повреда.
во регуларен дел не се враќа...али за плеј оф гарант ќе биде спремен

Лее како здиве Попович:pos:,да беше у прашање некој друг тренер одма ќе леташе.
--- надополнето: 30 март 2013 во 03:50 ---
Иако никад не сум го сакал али Данкан е монструм:vozbud::cuc::cuc:,одлична кошарка се играше вечерва ,права плеј оф утакмица(y).

Њујорк 7ма победа по ред
Влегуваме во добра серија пред плеј-оф

А да земат тие Клиперс догодина во NFL да се натпреваруваат :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom