Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо најјак истокот е мизерија, уште одамна се знае дека Мајами најверојатно ќе игра финале, единствено Њу Јорк им е некаков конкурент но нив повредите ги закопаа. На запад е далеку поинтересно, таму ќе се гледа доста поквалитетна кошарка.Дефинитивно оваа година најак плејоф ќе има![]()
Шо најјак истокот е мизерија, уште одамна се знае дека Мајами најверојатно ќе игра финале, единствено Њу Јорк им е некаков конкурент но нив повредите ги закопаа. На запад е далеку поинтересно, таму ќе се гледа доста поквалитетна кошарка.
Каков Бруклин бе, ќе бидат издувани уште рано во плеј офот, не се станува голема екипа преку ноќ. Бостон го изедоа повредите башка и годинките ги јадат Пирс, Гарнет..., Чикаго да не зборам, ич немаат среќа со повредите, за Њу Јорк кажав веќе, единствено Индијана игра одлична сезона но според мене немаат теоретска шанса против Мајами во 4 добиени утакмици. Од овој аспект мислам дека нема да е толку неизвесно на исток, но далеку од тоа дека ќе нема интересни текми. На запад е подруго, не се знае кој кого ќе тепа, башка Лејкерс ќе е на една позициите 6,7 или 8 така да ќе игра со некој од првите тројца, а тоа под дифолт ветува голема пресметка уште во првото коло од плеј офот.Не е баш мизерија истокот.. Бруклин,Бостон,Индијана,Њујорк играат супер кошарка.. И Чикаго ќе беа големи конкуренти за финале да го имаа Роус ама немаат среќа. Иначе да,западот е понеизвесен и се надевам дека шампионот ќе биде од запад оваа сезона![]()
Каков Бруклин бе, ќе бидат издувани уште рано во плеј офот, не се станува голема екипа преку ноќ. Бостон го изедоа повредите башка и годинките ги јадат Пирс, Гарнет..., Чикаго да не зборам, ич немаат среќа со повредите, за Њу Јорк кажав веќе, единствено Индијана игра одлична сезона но според мене немаат теоретска шанса против Мајами во 4 добиени утакмици. Од овој аспект мислам дека нема да е толку неизвесно на исток, но далеку од тоа дека ќе нема интересни текми. На запад е подруго, не се знае кој кого ќе тепа, башка Лејкерс ќе е на една позициите 6,7 или 8 така да ќе игра со некој од првите тројца, а тоа под дифолт ветува голема пресметка уште во првото коло од плеј офот.
Бруклин се на позиција која може да им донесе утакмица против Атланта во 1 коло од плејофот.. тука Бруклин сигурен сум дека ќе победи.. е за понатака шансите им се минимални.. инаку на Лејкерс не им бегаат Оклахома,Сан Антонио,Клиперс во првото коло, според мене од овие три најдобро против Клиперс да играат,бидејќи многу потешко ќе им биде против Оклахома и Сан Антонио
Ќе испаднат од Атланта. А за третото место не се знае, во игра се Мемфис кој моментално е трет, Денвер и Клиперс, ќе биде неизвесно како и да е.Бруклин се на позиција која може да им донесе утакмица против Атланта во 1 коло од плејофот.. тука Бруклин сигурен сум дека ќе победи.. е за понатака шансите им се минимални.. инаку на Лејкерс не им бегаат Оклахома,Сан Антонио,Клиперс во првото коло, според мене од овие три најдобро против Клиперс да играат,бидејќи многу потешко ќе им биде против Оклахома и Сан Антонио
Ќе испаднат од Атланта. А за третото место не се знае, во игра се Мемфис кој моментално е трет, Денвер и Клиперс, ќе биде неизвесно како и да е.
Бостон од најлузерски тим на Исток во последните 20 години за една сезона се сврте комплетно, освои титула, а ке освоеше и уште некоја да не беа Лејкерс толку добри, така да, може да се стане преку нок добар тим, ама многу работи треба да се поклопат.Каков Бруклин бе, ќе бидат издувани уште рано во плеј офот, не се станува голема екипа преку ноќ. Бостон го изедоа повредите башка и годинките ги јадат Пирс, Гарнет..., Чикаго да не зборам, ич немаат среќа со повредите, за Њу Јорк кажав веќе, единствено Индијана игра одлична сезона но според мене немаат теоретска шанса против Мајами во 4 добиени утакмици. Од овој аспект мислам дека нема да е толку неизвесно на исток, но далеку од тоа дека ќе нема интересни текми. На запад е подруго, не се знае кој кого ќе тепа, башка Лејкерс ќе е на една позициите 6,7 или 8 така да ќе игра со некој од првите тројца, а тоа под дифолт ветува голема пресметка уште во првото коло од плеј офот.
Подобро они него ОКС или Спарс нели?Ау,само за Лејкерс не се Денвер оваа година.Лани победија Лејкерс ама одвај против нив,ама оваа година колку брза кошарка игра Денвер,многу многу заебано ќе биде за Лејкерс ако им се паднат
Бостон од најлузерски тим на Исток во последните 20 години за една сезона се сврте комплетно, освои титула, а ке освоеше и уште некоја да не беа Лејкерс толку добри, така да, може да се стане преку нок добар тим, ама многу работи треба да се поклопат.
Не гледам зошто ги откажуваш Бруклин, а им даваш шанси еве на пример на Лејкерс конкретно ги спомна. Ем послаба сезона, ем послаб тренер, реално да не беше Коби, Лејкерс ке беа веројатно мегу последните на Запад. Да имаше барем уште еден играч надпросечен играч во тимот што игра со срца како него, јас би типувал и да идат до финале, ама вака...јебига не е ни он машина, плус САС и Оклахома ги имаат едни од најдобрите одбрани во НБА.
Оклахома ја спомнав пошто Леброн или Коби незнам кој беше сега пред некое време изјави дека најдобрата одбрана во НБА против кој што игра е нивната.За сан антонио да ама оклахома една од најдобрата одбрана во нба тоа не никако, тоа го докажаа и вчера (не зборам само за оваа утакмица случајно се вклопи во муабетот) неможат бејлес да го сопрат за 10 секунди им даде 10 поени а на крај во проолжение гасол им прави офанзифен скок и постигнува поени за победа тоа за мене не е добра одбрана во никој случај..