NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ди ти ибам и дрвата тие Оклахома . Минесота уште е без скоро цела прва постава , и 35 поена примаа у една четвртина. Ти ибам глупаците. Напред Сан Антонио !

Портлант ограбени, грабеж невиден им се деси ...

Цитат од макнба

аиии каков грабеж им се издеси на Портланд со елејел, вреди да се симне текмава и да се изгледа цела, прво, зашто беше феноменална ( 27 промени на водство колку што избројав ), второ, ради преседанов на крај кој и мене ме напна ненормално, а сум фан на Лејкерси. Срамота за ваков натпревар ова да се случува во последна четврина, низа апсурдни одлуки на судиите со шлаг на торта на 10 секунди до крај, 4 за Лејкерс, Батум дава тројка, ја судат ко 2, гледаат репетиција, убер блиску беше али перфектен кадар имаше каде се виде дека сепак е тројка ... не бе, ни тоа не беше доволно, а 5 пати стопираа на кадарот каде се гледаше паркетот измеѓу патиката на Батум и линијата за 3.

Далеку од тоа дека Лејкерси не заслужија да победат, али дефинитивно не на ваков начин, исто и Портланд, не заслужија вака да ја загубат текмава ( коин флип ситуација беше текмава ), срамота.

Стварно не очекував денес пораз на Сан Антонио но тоа е, некогаш се губи.
Следна со Феникс играат последни се они на Запад и верувам дека без проблеми ќе ги победат. :icon_mrgr:
Go Spurs :love:

леброн слабо нешто денеска, само 5 поени на полувреме

Бруклин дебили, таман дојдоа до какво такво водство, си изгубија :tapp: Тоа е, кога ти ќе избериш некоја утакица, мора тесна да е и на крај да излезе спротивно од тоа шо си пишал :mad:

tumblr_mireapW74W1rfimo0o1_500.gif

од синоќа (y)

Супер е ова, дај Боже што побрзо да се врати. Но, претходната недела прочитав низ нетов дека Роуз сепак не е спремен за кам бек, не можел да куца во континуитет и се додека не бил 110% спремен немало да се врати. Што се однесува до мене а и до сите љубители на НБА сакам што поскоро да се врати, но нека се врати кога ќе биде стварно 110% спремен бидејќи обновување на повредата би значело и крај на кариерата за него.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom