NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа до сите фанови на Мајами, апсолутно заслужена. Вејд и Џејмс несопирливи, од друга страна Лејкерси го упропастија за 12 минути сето она што го градеа во првите три четвртини. Во последната четвртина премногу еднообразен беше нападот, немаше разновидност, се преку Коби се одеше, другите како да ги немаше. Добра партија изигра Коби, но тимски потфрлија во последната четвртина, а за тоа доволно говори и податокот дека 7 изгубени имаа во првите три четвртини а во последната исто толку.

Пол му ја уништи маестралната партија на Мело, кој некако подзастана во последната четвртина. Се на се одлична НБА вечер, доста квалитетна кошарка имаше.

Not in here!!!
Ај доста е за денес. Мораше иначе ова да се добие уште во регуларно време.

КејЏи легенда. Не ми е јасно како може на 36 години сеуште да игра на такво ниво, плус играше најмалце 10 мин продолженија:cuc:

Тоа е тоа.. После 3 ОТ,шампионското срце победи! Гарнет немам зборови за 3 ОТ,Грин,Тери одлични и секако..YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!! Triple double!

што сакаше да направи Тај претпоследниот напад... сепак Нагетс немаа веќе сила да одат на 4то продолжение, шутнаа три на 12 до крај сосема нелогично

161414614_10.jpg

--- надополнето: 11 февруари 2013 во 04:00 ---
161413086_10.jpg

--- надополнето: 11 февруари 2013 во 04:01 ---
161404761_10.jpg

--- надополнето: 11 февруари 2013 во 04:02 ---
161394207_10.jpg

све ми се чини дека Лејкерсиве ќе извадат осмо место на крај и ќе ги елиминираат Сан Антонио

i koa vi vikam ja deka boston igra bolje bez rondo...vie pametni se praite rondo vaka rondo taka....rondo gi gusheshe dzabe asistenciite...vaka Pierce reshava...a se znae deka e ubica daleku od toa sto rondo nekad ke bide...

епа добро чим не го бива рондо нека го трејдуваат.По твојата логика испадна најлош играч на бостон оваа сезона кои се далеко од константни а тој вадеше солидни бројки.Значи да го трејдуваат за Џош Смит и да си го стартува Барбоса на плеј :icon_lol: Инаку за константност, имаа 6 победи во низа па 6 порази и сега пак имаат 7 победи по низа.:icon_lol:

епа добро чим не го бива рондо нека го трејдуваат.По твојата логика испадна најлош играч на бостон оваа сезона кои се далеко од константни а тој вадеше солидни бројки.Значи да го трејдуваат за Џош Смит и да си го стартува Барбоса на плеј :icon_lol: Инаку за константност, имаа 6 победи во низа па 6 порази и сега пак имаат 7 победи по низа.:icon_lol:

ne rekov deka ne go biva...ali sezonava gi gushi...bez nego se bolje tim...imaat daleku bolje timska atmosfera...bashka ne me zaebavaj...kolku se raspravaa so pierce poso rondo sakase da resava utakmici a ne go biva za toa

Не те заебавам другар него само ти викам дека нема логика тоа што го збориш.Плус, не е Рондо тоа што ги гуши Бостон.КГ е далеку под својата форма низ кариерата
(сепак годините си го прават своето), не играат одбрана, исто и не е тоа што го очекуваа од новата клупа што ја донесоа.Тери не е ништо посебно оваа сезона а исто и кортни ли разочарува.Рондо и Пирс беа можеби најдобрите во првата половина од оваа сезона а исто и за Грин, ептен ѕвер е иако лани имаше операција на срцето.Се гледа колку битна алка беше Ален.Пирс и Гарнет прават грбни блокади и овој оп погодува тројка со точен пас од рондо.Сега тоа го нема,нема такви лесни поени како лани.
А за решавање утакмица не знам, единствено што знам е дека рондо има преголема рака за да биде добар шутер и да решава утакмици.:icon_lol:

рондо ги гушил бостон :facepalm: шо не ќе прочита човек. а у плејоф ако идат, и таму ќе ги гушеше, нели :tapp:

све ми се чини дека Лејкерсиве ќе извадат осмо место на крај и ќе ги елиминираат Сан Антонио
Ако играат во плеј оф со Спарси ако не јадат метла успех ќе биде за Лејкерс,реално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom