Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 18.069
Овја вејд не е нормален
,штета што е у сенка на леброн,инаку страшен играч е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хауард е повреден, рамото, има големи болки, за стилот на игра што го преферира и константите удари што ги добива, тоа е, башка и паднат е у формата бајаги, се на се кога ке се собере од овој моментален Хауард во нападот не можеш многу да очекуваш, одбраната е она главното.Вејд..Денес скоро сам ги реши Лејкерси..најбитните поени ги даде тој скоро и да не промаши од поле..каков играч само..
Штета за Брајант..се гледа дека е желен и мотивиран да направи нешто но едноставно неможи да игра сам..Хауард е како некоја здрвена статула..премек
Не зезај, изгубен беше тотално, не само физички туку и психички...Чалмерс му зима скок пред негоХауард е повреден, рамото, има големи болки, за стилот на игра што го преферира и константите удари што ги добива, тоа е, башка и паднат е у формата бајаги, се на се кога ке се собере од овој моментален Хауард во нападот не можеш многу да очекуваш, одбраната е она главното.
точно, јас мислев дека ќе го одморат коби малце и после ќе влезе да згази, ама не им испадна нешто ко што треба, мада од ова што се гледа иако мајами се доминантни лејкерс може да им парира и тоа како....Лејкерс у последната четвртина како МЗТ да ги гледав![]()
Ја мислим дека и вас ве згазија,или грешка сум а?уствари грешка сум,ве понижија.ај уште еднаш да си го клам омиленото гифче
![]()
good night
ај уште еднаш да си го клам омиленото гифче
![]()
good night