NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хауард е повреден, рамото, има големи болки, за стилот на игра што го преферира и константите удари што ги добива, тоа е, башка и паднат е у формата бајаги, се на се кога ке се собере од овој моментален Хауард во нападот не можеш многу да очекуваш, одбраната е она главното.

разбирам повреда ова она..ама човекот премногу и психички е мек..како и да изгуби сеедно му е ..едноставно нема победнички менталитет..онде Коби зема 30 милиони годишно ама од сите повеќе се нервира кога ќе загуби а овај Хауард и другите изгледаат како гаље да му е

разбирам повреда ова она..ама човекот премногу и психички е мек..како и да изгуби сеедно му е ..едноставно нема победнички менталитет..онде Коби зема 30 милиони годишно ама од сите повеќе се нервира кога ќе загуби а овај Хауард и другите изгледаат како гаље да му е

da ne zboram deka kobi ima 5 a howard nema ni eden a kobe e seuste gladen....howard nema glad nema zelba...ne e igrac toa

ај уште ова

34814if.gif

Чалмерс - Џејмс контрата беше најјака, џабе ставате се ова другово.

Сеа ми текна...што е работата со дресовите на Мајами? Поточно бројките од позади, кои воопшто не се гледаат.

И да, ја примети некој Дорис Брк? Јас па мислев измислен лик е на НБА 2к13, а таа да ти била стварно новинарка :icon_mrgr:
Чалмерс - Џејмс контрата беше најјака, џабе ставате се ова другово.
Мислиш Кол - Џејмс?

Сеа ми текна...што е работата со дресовите на Мајами? Поточно бројките од позади, кои воопшто не се гледаат.

И да, ја примети некој Дорис Брк? Јас па мислев измислен лик е на НБА 2к13, а таа да ти била стварно новинарка :icon_mrgr:

Мислиш Кол - Џејмс?
Ја знаев дека постои ама па незнаев дека била ваква :drk:

Мислиш Кол - Џејмс?
оваа е дорис брк

3то прод. бостон-денвер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom