NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После бостон и минесота еве ги и чикаго.Баш кога дојде најтешкиот распоред 4ца повредени од кои 3 стартери.Ноа повредено стапало,бузер задна ложа,хајнрих десниот лакт.Аман веќе со овие повреди.Башка тоа, Бруклин тепаа со 4 разлика.:tapp:

Таман се понадевав дека ке паднат Селтикси сеа откоа им се испоповреди пола тим( жал ми е стварно за Рондо, па и за Салинџер, дечкото таман влезе во форма, али тоа е јебига) моиве Сиксерси да можат последен воз за плејоф да фатат, ама овие се повампирија па почнаа да тепаат (n)

kobe me iznenadi...svaka mu cast G.O.A.T.
mj-laughing1.gif

:pos::pos:

не ниту во топ 5 во цела историја а камоли да се споредува богот Џордан
http://www.mondo.rs/s276093/Kolumne/Edin_Avdic/Kobi_Nemilosrdni.html
Господине прочитајте го текстов ако не ве мрзи, знам дека е малку долг но за да ги подобрите вашите познавања од кошарката доволно е да го прочитате текстот.
Благодарам однапред.

http://www.mondo.rs/s276093/Kolumne/Edin_Avdic/Kobi_Nemilosrdni.html
Господине прочитајте го текстов ако не ве мрзи, знам дека е малку долг но за да ги подобрите вашите познавања од кошарката доволно е да го прочитате текстот.
Благодарам однапред.

нема потреба да го читам (иако сум љупобитен ќе го прочитам) кога вистинските стручњаци во америка се изгласаа за топ 5 играчи на сите времиња по сите можни кошаркарски карактеристики и статистики..немој да ме сфатиш погрешно..според мене Брајант е најдобриот играч кој се појавил на кошарарските терени после Џордан но сеуште е далеку од него и те уверувам дека кога Џејмс ќе се тргни од терените ќе има подобри статистички показатели од Брајант и ќе биде поспомнуван во споредбите со Џордан од него...

еден комплекс пичку матер..неможам дури да заспијам на вечер од шо ме прогонува сликата на Коби:pos::pos::pos:

abe drugari kade jas go sporediv so Jordan??? ili vie se kriete pozadi lik sto koga on igral vie ne ste bile ni rodeni samo za da ja iskazete omrazata kon igrac sto ne zasluzuva nisto poveke osven pocit...Kobe e covekot fakt...retki se tie sto se ko nego,Wade,Rose....ostanuva da se kompleksirate i da mrazite

abe drugari kade jas go sporediv so Jordan??? ili vie se kriete pozadi lik sto koga on igral vie ne ste bile ni rodeni samo za da ja iskazete omrazata kon igrac sto ne zasluzuva nisto poveke osven pocit...Kobe e covekot fakt...retki se tie sto se ko nego,Wade,Rose....ostanuva da se kompleksirate i da mrazite

извини вака шо те питам ама за кој тим навиваш ти (или за кој играч поточно) ? пошто прво гледам плукаш по лејкерс, убаво ти е шо губат, мајами ги браниш, вејд страшен играч итн., после леброн го плукаш, на коби му се восхитуваш, погоре пишуваш GOAT, која ти е поентата ? FUCK LOGIC
или само тролаш тука безвезе

нема потреба да го читам (иако сум љупобитен ќе го прочитам) кога вистинските стручњаци во америка се изгласаа за топ 5 играчи на сите времиња по сите можни кошаркарски карактеристики и статистики..немој да ме сфатиш погрешно..според мене Брајант е најдобриот играч кој се појавил на кошарарските терени после Џордан но сеуште е далеку од него и те уверувам дека кога Џејмс ќе се тргни од терените ќе има подобри статистички показатели од Брајант и ќе биде поспомнуван во споредбите со Џордан од него...
Не знам кога ги гласале и кого изгласале само знам дека за мене а и за 90% од љубителите на кошарката(слободно можам да го кажам овој процент) најдобар играч на сите времиња е Џордан. Текстов не ти го ставив за да ти докажувам дека Коби е меѓу топ 5 бидејќи нема смисла да го правам ова пошо сеуште е активен играч, којзнае што ќе се случи до пензија, туку да ти докажам дека колку и да го мразиш Коби сепак мора да признаеш дека е еден од најдобрите кошаркари во историјата. Знам дека има незгоден карактер, на некого му се допаѓа тоа, на некого не, јасно ми е дека не може баш сите да го сакаат. Еве и јас го мразам Леброн ама би испаднал ненормален и малоумен доколку кажам дека не е најдобар играч во моментов во светот. За бројките би требало да има подобри од Коби, освен не дај Боже ако не му се деси некоја гадна повреда, но ако константно останува без титули верувај никој нема да го вреднува тоа како што би се вреднувало доколку освојува титули уз тие бројки.

Минесота - Њу Орлеанс ќе ја пренесуваат СпортКлуб.
Па од сите натпревари вечерва, можда оваа е и најдобриот избор.

Минесота - Њу Орлеанс ќе ја пренесуваат СпортКлуб.
Па од сите натпревари вечерва, можда оваа е и најдобриот избор.
озбилно бе, не памтам толку катастрофален распоред

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom