NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ти очигледно никогаш не си играл кошарка чим збориш така за тренерот. Ти сигурно не можеш да ми кажеш колку значи тренерот, веруј ми. Јас се исмевав на Леброн но човекот освои прстен и ни ги затна устите на сите, созреа, не знам другачие како да ти напишам, затоа сега пишувам убави работи за него, затоа што го заслужува. Лично за мене Коби секогаш ќе биде подобар од Леброн, му одговарало тоа на некој или не, не ме интересира ама баш ич. Да Коби ќе се изедначи со Џордан по прстените доколку освои уште еден, 6=6. Јас нигде немам пишано дека Леброн не е добар играч само дека не е добар во клач моментите, муабет кој исчезна во ланската сезона, сега Леброн има друго значење во кошарката.
Чекај малце, ти ми вадиш бројки и ме убедуваш во некои работи, ти што викаше дека Биби ќе го внел Шарлот во плеј оф лани?? :pos: Ти што вадеше бројки дека Приџиони бил боље од Фелтон? :pos:
Крај на дискусијата со тебе, пробав ко човек да ти објаснам ти ми се фаќаш за поезии и одма вреѓаш, океј продолжи си понатака, само немој кога ќе дојде плеј оф да си избегал негде, да се нацрташ тука и ќе го правиме муабетот за Мајами, Њу Јорк и остали тимови. Ае.

хорнетси се плејоф екипа со ерик гордон... само шо многу касно се врати веќе немат шанси
Ги имав 2ка на ливче, 2.20 коефициент.
Него трт кај си бе, нели Бакс вечерва ќе ми докажеа нешто? Ама тиња овие Лејкерс, оној Хауард кловнот само 31 поен и 16 скока :pos: и он ти бил прв центар у лига:pos:

Ги имав 2ка на ливче, 2.20 коефициент.
Него трт кај си бе, нели Бакс вечерва ќе ми докажеа нешто? Ама тиња овие Лејкерс, оној Хауард кловнот само 31 поен и 16 скока :pos: и он ти бил прв центар у лига:pos:

Q: What does an Los Angeles Lakers fan do when his team has won the NBA Finals?

A: He turns off the PlayStation !:love:

:ROFLMAO::LOL: :ROFLMAO::LOL::pos::ROFLMAO::LOL::pos::pos::pos:

Shaqtin' A Fool: Vol. 2, Episode 7

Dwight Howard е прв на листата - НАЈДОБАР КЛОВН , оваа недела, во епизодата :
УЧИМЕ ДА БРОИМЕ ДО 5 ! :pos:

Q: What should you do if you find three Los Angeles Lakers basketball fans buried up to their neck in cement ?! :confused: :vozbud:

A: Get more cement. :pos: :pos:

:cuc:

Q: What does an Los Angeles Lakers fan do when his team has won the NBA Finals?

A: He turns off the PlayStation !:love:

:ROFLMAO::LOL: :ROFLMAO::LOL::pos::ROFLMAO::LOL::pos::pos::pos:
Не се прај сеа паметен, нели ќе објаснеа Бакс нешто? Не е дека се палам после една победа али чисто дека се курчеше па да те прашам кај си сега со твоите статистики да умараш и да го ругаш Лејкерс? Немој со овие работи Q:... A:... ко мало дете испаѓаш, не дека не прифаќам ремет на сметка на мојот тим али ова твоево е на ниво на дете со посебни потреби.

Did you know?
Kobe Bryant is now the NBA all-time leader in missed field goals. Combining regular season and postseason attempts.

Не дека имам нешто против Лејкерси и Коби, само онака налетав на ова.
За вечерва јака утакмица ќе биде Оклахома - Денвер, ако се врати Серж ја земаме оваа лесно ама ако не се врати постојат добри шанси да победи Денвер.

Интересно , вечерва во 21 часот во Лондон се игра меч од регуларната сезона од НБА лигата .

Детроит Пистонс - Њујорк Никс

555395_10152411833680277_849223274_n.jpg

(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom