NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Викаш да бидеме објективни, а ми кажуваш како тоа Лејкерс нема да отидат во плејоф...
Да ми речеше дека до финале нема да стасаат или титула да освојат ајде де, ќе те разберам. Ама да ми расправаш како до плејоф нема да стасаат епа ебате објективноста ебате.

Следниве три Лејкерс или ќе покажат дека има надеж во нив или збогум плејоф се гледаме следната сезона.
Биди објективен море:icon_mrgr:

Штама, штама некако, или кркате сите прасенце?!

lost_plane.jpg

'We are not going to the playoffs, are we?' - Frank J. Lapidus, Co-Pilot

dobro miami prvata sezona koa go izedoa najteskiot hejt stignaa do finale...lakers nema ni do playoff..

сепак мајами после лошиот старт тогаш 9-8 мислам беа .. направија низа од 12 победи со просек од по 10-15 поени...

Искрено ми е жал за Лејкерс поготово за Коби, се надевам на подобра втора половина од сезоната и секако пласман во плејоф :)

Mike Bresnahan ‏@Mike_Bresnahan
Dwight Howard has torn labrum in his right shoulder, is out at least a week. Pau Gasol has a concussion, is out at least two games. #Lakers
Retweeted by Marc J. Spears
Expand

Сеа читав, во 2003 Лејкерс имале 15-20 во овој период, а на крајот на сезоната стигнале до 50 победи. Но, сегашната ситуација е сосема друга, нешто не штима како што треба, останува да видиме дали тоа ќе се среди во следните три тешки натпревари за Лејкерси, со Хјустон, Спарс и Оклахома. Се шушка за некаков трејд помеѓу Сакраменто-Бостон-Лејкерс, Пау би отишол во Сакраменто заедно со Бредли, Џејсон Тери и Салинџер, во Бостон би отишле Гарсија и Казнс, а во Лејкерс би дошле Тортон, Чак Хејс, Томас Робинсон и Арон Брукс. Не знам колку ќе му биде исплатлив трејдов на Лејкерс но останува да видиме што ќе се случи, бидејќи се поизвесно е дека Гасол ќе биде трејдуван.

Сеа читав, во 2003 Лејкерс имале 15-20 во овој период, а на крајот на сезоната стигнале до 50 победи. Но, сегашната ситуација е сосема друга, нешто не штима како што треба, останува да видиме дали тоа ќе се среди во следните три тешки натпревари за Лејкерси, со Хјустон, Спарс и Оклахома. Се шушка за некаков трејд помеѓу Сакраменто-Бостон-Лејкерс, Пау би отишол во Сакраменто заедно со Бредли, Џејсон Тери и Салинџер, во Бостон би отишле Гарсија и Казнс, а во Лејкерс би дошле Тортон, Чак Хејс, Томас Робинсон и Арон Брукс. Не знам колку ќе му биде исплатлив трејдов на Лејкерс но останува да видиме што ќе се случи, бидејќи се поизвесно е дека Гасол ќе биде трејдуван.

чиста шпекулација е ова, ко секој ден шо има за секој тим. најмногу би добиле сакраменто од ова, шо нема логика. бостон ако си дадат клупата за еден кошаркарски балотели, слободно нека се акнат од земјата. јесте дека им треба центар, ама не по ваква цена (плус бредли е клучен дефанзивеч за бостон, тоа се покажува сега откако се врати од повреда, како се стегнаа келтите во одбрана). друга работа, генералниот менаџер на сакраменто пред ден,два беше изјавил дека казнс никаде не оди. така да тешко ова да се случи

чиста шпекулација е ова, ко секој ден шо има за секој тим. најмногу би добиле сакраменто од ова, шо нема логика. бостон ако си дадат клупата за еден кошаркарски балотели, слободно нека се акнат од земјата. јесте дека им треба центар, ама не по ваква цена (плус бредли е клучен дефанзивеч за бостон, тоа се покажува сега откако се врати од повреда, како се стегнаа келтите во одбрана). друга работа, генералниот менаџер на сакраменто пред ден,два беше изјавил дека казнс никаде не оди. така да тешко ова да се случи
И мене искрено не ми е логичен, и Лејкерс нема да добие ама баш ништо со овој трејд, али колку да доловам за шпекулациите. Башка не верувам Бостон да се толку луди да го дадат Тери, еден од најдобрите 6ти играчи во лигата, а тек сега го земаа...
П.с. Лејкерси следната утакмица без Гасол и Хауард, Господ на помош нека им е...

Коби милион пати изјави дека не го дава Гасол, така да ништо од трејдот

рондо суспендиран :facepalm:
па добро има ли крај на глупостите од управата на нба. милион ситуации е имало како таа со рондо против атланта последната утакмица, му се доближи на судијата и му приговори нешто, и оп суспензија :tapp:
па ајде нека го суспензират за цела сезона, да не се замарат вака. божеее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom