NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леброн промаши шут за победа

ајде навалете... :sleep:

ne e clutch lebron treba da resavaat ili wade ili allen...ali zatoa u OT si ja resija lagano
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 04:13 ---
Е ајде де,него овја картер ѓи усра далас,време му е за пензија,не е тоа што беше некоаш.

Karter e najdobrata stvar so ja imaat Dalas od klupa....gi usral dalas koa zadnjava radi nego ja tepaa

ne e clutch lebron treba da resavaat ili wade ili allen...ali zatoa u OT si ja resija lagano
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 04:13 ---

Karter e najdobrata stvar so ja imaat Dalas od klupa....gi usral dalas koa zadnjava radi nego ja tepaa
А оваа сега кој им ја усра,баба ми:D,не сериозно мислим дека му беше доста,не за друго мука ми е да гледам,таков играч,како се мучи.Али генерално оваа година,целиот тим на далас е мизерија,мада има уште време.

По мене Далас сега ќе дига форма, им се врати Дирк и би требало да се каде каде појаки. Т.е. одма почнаа да покажуваат подобрување, им се држат на Мајами и ОКС на гостински терен.
Баталете Далас некако ги забораваме Мемфис, дечките играат страшно сезонава, тивко и мирно си редат победи, згора на тоа ја имаат и една од најдобрите одбрани во НБА, ако не и најдобра, не знам баш точна статистика. Секоја чест, доста симпатичен тим се, башка таму игра и еден од моите омилени играчи, Зек. :)

Бостон последните 3 ги изгуби со над 20поена разлика просек,денеска 10,страшно лоша серија а уште пострашно што играта е никаква,Рондо катастрофа последниве утакмици,би требало со враќањево на Бредли да почнат да играат подобро,Кортни Ли,Џеф Грин па и Џејсон Тери лошо играат ,силата на Бостон би требало да биде клупата,мора некој трејд да се прави,под кош се 0,неможе на Салинџер да се базира центарската линија,Бас ни бледа копија од лани,овој Колинс не го ни рачунам,да дојде Казинс тоа би било екстра.

Бостон последните 3 ги изгуби со над 20поена разлика просек,денеска 10,страшно лоша серија а уште пострашно што играта е никаква,Рондо катастрофа последниве утакмици,би требало со враќањево на Бредли да почнат да играат подобро,Кортни Ли,Џеф Грин па и Џејсон Тери лошо играат ,силата на Бостон би требало да биде клупата,мора некој трејд да се прави,под кош се 0,неможе на Салинџер да се базира центарската линија,Бас ни бледа копија од лани,овој Колинс не го ни рачунам,да дојде Казинс тоа би било екстра.

so Ego tim ne se pravi! rondo bese faca go izbrka ray allen...garnet e popusten nervno...go zemaa teri so posle titulata zgasna...i toa e toa edino pirs use vredi od tamu

so Ego tim ne se pravi! rondo bese faca 1)go izbrka ray allen...garnet e 2)popusten nervno...go zemaa teri so 3) posle titulata zgasna...i toa e toa edino pirs use vredi od tamu

1) Кој те лажеше ова ??! На Сител Игорче, таму ли пратиш НБА ?!

Реј го молеа буквално да остане , ама избега лаком за титула ( и си ги покажа роговите =ЕГОТО у последен момент) , заборавајки дека првата титула (која и ке му биде најверојатно единствена) ја освои со Бостон. Лојалност никаква ! А исто така Реј беше загреови у игра минатава година , црно/ бело и не треба да се лути за минутите !
На крајот од оваа сезона РЕЈ ке биде само ЛАКОМ ГАЗ ТРАГЕДИЈА !

2) искрено му го скрши срцето Ален со заминувањето ......... нека му ги каже Бош на KG таблетите шо ги пиеше 2010 после плејофот за смирување или некој добар чај од билки, кога плачеше кон соблекувалната 2011 NBA FINALS . ОЗБИЛНО , ти другарче немаш веза за менталитетот на КГ како играч, кој го направи Garnet тоа што е денес !

3) многу импровизираш и ова не е точно !

под 1 ,2 и 3 кој те лажел нека ти ги врати парите ! ДА ГИ ТУЖИШ!

1) Кој те лажеше ова ??! На Сител Игорче, таму ли пратиш НБА ?!

Реј го молеа буквално да остане , ама избега лаком за титула ( и си ги покажа роговите =ЕГОТО у последен момент) , заборавајки дека првата титула (која и ке му биде најверојатно единствена) ја освои со Бостон. Лојалност никаква ! А исто така Реј беше загреови у игра минатава година , црно/ бело и не треба да се лути за минутите !
На крајот од оваа сезона РЕЈ ке биде само ЛАКОМ ГАЗ ТРАГЕДИЈА !

2) искрено му го скрши срцето Ален со заминувањето ......... нека му ги каже Бош на KG таблетите шо ги пиеше 2010 после плејофот за смирување или некој добар чај од билки, кога плачеше кон соблекувалната 2011 NBA FINALS . ОЗБИЛНО , ти другарче немаш веза за менталитетот на КГ како играч, кој го направи Garnet тоа што е денес !

3) многу импровизираш и ова не е точно !

под 1 ,2 и 3 кој те лажел нека ти ги врати парите ! ДА ГИ ТУЖИШ!

okej brat a kazi mi vikendov ke vrne?

okej brat a kazi mi vikendov ke vrne?

прашај го овој подоле, добар е со прогнозите (така ми стои) ..........за временски не знам , ама може го бива и за тоа ! ПРОБАЈ (y)

30 razlika za Oklahoma...ima da gi nadigraat u sekoja pozicija...Brooklin se izgubija skroz go smenija trenerot ni kriv ni duzen profi trener...ali neka go jadat sea

so Ego tim ne se pravi! rondo bese faca go izbrka ray allen...garnet e popusten nervno...go zemaa teri so posle titulata zgasna...i toa e toa edino pirs use vredi od tamu
Абе ок ти стои ова до некаде,работата е да се добутка некако до 5-6 место за плејоф,КГ ти е инат најголем ќе изигра добро кога треба,Пирс е :cuc: легенда,Рондо неможе цела сезона да игра лошо(мислам на последниве утакмици),и него од колосек го извадија малку суспензиите ама сам си е крив,си има бубачки во главата,Салинџер е добар за втор центар,мора трејд а за Тери не си во право дека е згаснат допрва он ќе почне да игра како во Далас,Грин исто така ...

WarriorsBenchBlakeGriffin.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom