- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Три реченици за Портланд-Њу Орлеанс и пак има грешка. Лилард даде тројка на нерешен резултат, а после Хорнетс дадоа два поена... Тоа се чудев, на 0.3 секунди пред крај им требаше тројка, они направија акција за два
.Абе од половина на трета четвртина се знаеше дека Лејкерс победува така да се опуштија и затоа примија скоро 100ка, инаку да беше потесна утакмицава ќе изиграа посериозно и ќе примеа помалце поени. Знам дека е далеку од идеална одбраната но има подобрување, само една работа што ме нервира највеќе е што Д’Антони форсира одбрана со превземање, баш вчера имаше две ситуации по ред каде Духон и Мета ги превземаа своите играчи и Сиксерси имаа мис меч со Духон, поточно Т. Јанг. Ќе мора да го смени тоа бркот иначе ќе го јаде од подобрите екипи, замисли Духон да го превземе Леброн, тоа под дифолт ти се два примени поени.Па не баш одлични....ипак скоро 100ка примија...онака ок беа во одбрана
А единствениот со 34+ години и да има 6 утакмици со 30+ во низа. Џабар и Џордан имале по 5.Абе од половина на трета четвртина се знаеше дека Лејкерс победува така да се опуштија и затоа примија скоро 100ка, инаку да беше потесна утакмицава ќе изиграа посериозно и ќе примеа помалце поени. Знам дека е далеку од идеална одбраната но има подобрување, само една работа што ме нервира највеќе е што Д’Антони форсира одбрана со превземање, баш вчера имаше две ситуации по ред каде Духон и Мета ги превземаа своите играчи и Сиксерси имаа мис меч со Духон, поточно Т. Јанг. Ќе мора да го смени тоа бркот иначе ќе го јаде од подобрите екипи, замисли Духон да го превземе Леброн, тоа под дифолт ти се два примени поени.
Друга работа, Филаделфија очајни во одбраната, јас мислам дека Лејкерс ни на шутерски тренинг немаат толку отворени шутеви, да погодеше Микс некоја од неговите ќе беше 30 разлика на крај. Им фалат Бајнам и Џру, евидентно е тоа.
Трета работа, Коби 6ти натпревар по ред со 30+ поени, досега на 34 годишна возраст ова им успеало само на Џабар и на Џордан ако не се лажам.
Лошо сум прочитал, јас мислев дека ги стигнал Џордан и Џабар но тој ги надминал.А единствениот со 34+ години и да има 6 утакмици со 30+ во низа. Џабар и Џордан имале по 5.
Како и да е фала на исправката. 
зар уште постои дискусија за тоа?Лејкерс ве поздравија, да уживате малце во кошарката без глупави дискусии дали Коби е подобар од Леброн или дали Кевин Лав е боље од Грифин.Гледајте кошарка и уживајте.

Го јаде њу јорк и тоа на велико.