- Член од
- 9 јули 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 75
Да се вратат Лопез и Стадемаер, тек тогаш ќе биде најдобро дерби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А не ми е јасно што се запнале ЛАЛ...

А не ми е јасно што се запнале ЛАЛ...
Со ваква игра во одбрана Лејкерси не поминуваат прво коло од плеј-оф. Не се знае кој кого варди, на превземање тотално се губат. Хауард делува апсолутно незаинтересирано за игра во одбрана.
Во нападот нема никаква течност, се форсира на сила, шутот за три катастрофален. Џабе му се на Коби 40+ кога нема права поддршка.
Кливленд пак успеа да се избори и да победи. На моменти премногу форсираа шут за 3, но за нивна среќа погодуваа секогаш кога беше потребно.
Ирвинг ѕвер. Кога се кршеше резултатот беше непогрешлив. Поентираше, асистираше, едноставно бековите на ЛА изгледаа смешни покрај него.
Во прво полувреме Варежао доминираше, во второ Ирвинг ја превзема одговорноста.
ПС. Њу Јорк успеа да се извлече, да не го снајде истата судбина како ЛА благодарение на играта во последната четвртина.
--- надополнето: 12 декември 2012 во 03:39 ---
Само поради спортска![]()
Браво овде све прогнозери у пм,дај барем кажите ќе дојде крај на светот,чисто да знаемо на што смо.

Која подршка сака, кога цела сезона имаат по 3/4 повредени играчи...
Мислам дека комплетна Минесота е доста јак тим, со одличен тренер и ќе биде доста заебан противник во плеј оф за секој тим.
)