NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Малце да разбијам монотонија тука со дискусијата околу Лав/Минесота-Грифин/Клиперс... да се пофалам, само што ми стаса "adidas 2011 Knicks Carmelo Anthony Revolution 30 Swingman Home Jersey" не е Authentic ама што да правам за оваа сезона тоа можев да си го дозволам!! Кој е вистински фан на некоја НБА екипа нека си порачи дрес прави многу ќееф!!

Па то е то, како шо Грифин и Клипси зависат од Пол така и Лов и Вулфси зависат од Рубио. Значи се знае кој се најкорисни играчи во двата тима.

rubio e daleku od najkorisen igrac..premnogu gubi topki,nema sut,use mnogu sezoni treba da pomine u Nba za da stigne do najkorisen...u minesota MVP e Love tolku
--- надополнето: 12 декември 2012 во 23:50 ---
Малце да разбијам монотонија тука со дискусијата околу Лав/Минесота-Грифин/Клиперс... да се пофалам, само што ми стаса "adidas 2011 Knicks Carmelo Anthony Revolution 30 Swingman Home Jersey" не е Authentic ама што да правам за оваа сезона тоа можев да си го дозволам!! Кој е вистински фан на некоја НБА екипа нека си порачи дрес прави многу ќееф!!

iam od wade na popust 30 evra mi go donesoa od usa....ne da e merak :)

Со здравје да си го носиш, ја сум љубител и колекционер на дресови, појќе на фудбалски ама имам и чат пат кошаркарски...

Чекам да ми стигне од Чонси, vintage сао лери о брајен трофејот на него, ваков

929982chauncey-billups-2004-nba-championship-mvp-trophies-photofile-posters.jpg

А следна прилика ќе зеем од Монро...

Па то е то, како шо Грифин и Клипси зависат од Пол така и Лов и Вулфси зависат од Рубио. Значи се знае кој се најкорисни играчи во двата тима.
Најглупавото нешто што го имам прочитано последната година дена во врска со кошарката :facepalm:

Што му е филмот на Вејд бе...? Го удрија малце а делува како Кличко да му удрил дирек...!! На Мело на последните 3 утакмици, два пати му ја раскрварија устата + 5 конци (ако не се лажам) на прстот па не прави вакви атракции... Ц Ц Ц Ц Ц Ц абе "дете" стани, издигни се и дај им 40 кошеви доста играш на стара слава само така можеш да им вратиш за тоа што те удрија!!! Значи вакви ситници кај "големи" играчи многу мразам...!!!!! Како да го ценам после како играч... НИКОГАШ!!

http://www.nbastore.eu/stores/nba/products/product_details.aspx?pid=123894
Јас пред 1 месец си го зедов овој од Италија за 35 евра, супер е :)
заборавив, мојот е од предходната сезона.:D

одлична партија на К. Лов, голем фактор во победата на Вулфси!
Па со 14 скока и те како голем фактор е во победата на Вулфси. Ама знам дека ти тоа не можеш да го разбереш, за тебе се битни само поените, затоа денес Кевин Лав бил најслаб. А не гледаш дека играл со 5 фаули, а не сфаќаш дека самото негово присуство на теренот значи нешто за Минесота а богами и за противниците. Лани кога ја направи серијата со дабл даблови што не зборуваше вака? Ги реши Клиперси среде Стејплс Центар со тројка, и да не набројувам сега што се направи. Или вака зборуваш за него бидејќи му е конкуренција на твојот пулен а? Ја едно ќе ти кажам, преку таквото од такви мрчатори како тебе и оној опседнатион со Лејкерс- Џони, гледајте малку пореално на работите, ајде разбирам секој да си има свој омилен играч, тоа ствар на вкусови е ама да кажеш дека Кевин Лав е празна статистика.. чекај бе малце, има тука и други што гледаат и разбираат кошарка, смешно делува таа фраза во очите на сите останати.

:pos: Што кажуваш бре?!
Ако ми беше за поени немаше да речам празна статистика е.
Види му го шутот од поле вчера, 3-17... еј ај кажи ти каков фактор бил вчера Лов? Скокови за скокови и Реџи Иванс можи да добие 20 во утакмица.. не е то то... а и покрај тоа Лов е дупка во одбрана, Ферид го силуваше цела утакмица... А и последните гласини кажват дека не бил задоволен и сакал да си бега...
И каков фактор кажи ми е Лов?

Види му го шутот од поле вчера, 3-17... еј ај кажи ти каков фактор бил вчера Лов? Скокови за скокови и Реџи Иванс можи да добие 20 во утакмица.. не е то то... а и покрај тоа Лов е дупка во одбрана, Ферид го силуваше цела утакмица... А и последните гласини кажват дека не бил задоволен и сакал да си бега...
Нека направат трејд Лов - Гасол па ќе видиш ти каков играч е Кевин , штета што не игра во подобар тим .

Што му е филмот на Вејд бе...? Го удрија малце а делува како Кличко да му удрил дирек...!! На Мело на последните 3 утакмици, два пати му ја раскрварија устата + 5 конци (ако не се лажам) на прстот па не прави вакви атракции... Ц Ц Ц Ц Ц Ц абе "дете" стани, издигни се и дај им 40 кошеви доста играш на стара слава само така можеш да им вратиш за тоа што те удрија!!! Значи вакви ситници кај "големи" играчи многу мразам...!!!!! Како да го ценам после како играч... НИКОГАШ!!

mu vlegoa ragby stil...i si ima problemi so povredi...steta so go rastresoa taman svrza 2 utakmici so 80% sut..
--- надополнето: 13 декември 2012 во 15:21 ---

Love>>>>>>Tvojot Tim

Da gi vidime statistikite na Grifin od vcera

9-17 sut 1-5 slobodni, 2 turnoveri,5 skoka 3 asistencii 2 foula...wow prekrasno

Нека направат трејд Лов - Гасол па ќе видиш ти каков играч е Кевин , штета што не игра во подобар тим .
И еден трејд Мета-Дурант
И Пол ќе ви го дајме ако сакате, за конечно да бидите задоволни, можи Коби така ќе освои.
Пол-Коби-Дурант-Лов-Хауард
Задоволен?
--- надополнето: 13 декември 2012 во 16:38 ---
Досега сезонава

Лов 20/14/2 на 0.361 шут од поле
Грифин 18/9/3 на 0.527 шут од поле

Вулфси 5-5 со Лов
Клиперси 16-6 со Грифин
--- надополнето: 13 декември 2012 во 16:38 ---
пс

Статус
Затворена за нови мислења.