- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Да не се предомислуват некој овде на форумот дека Никси се можни фаворити за шампионска титула...? Или сеуште сум единствениот оптимист за мојава екипа. Дај барем овие неутралните да ми дадат подршка малце![]()
Инаку ова не е вистинското лице на Никси... враќањето на СТАТ и ШАМП е од големо значање на екипата, тие двајцата се идеални за време на ротациите... ШАМП одличен дефанзивец... а СТАТ опција + во нападот.
ОГРОМНА ПОДДРШКА имаат и од мене Никс сезонава !!

Ми влегоа во око откога го ангажираа Мело, ама сам на плеќи јасно беше дека не може да ги носи. Уште лани покажаа дека шутот ако им тргне се ѓаволски заебани, но ме бендисува тоа што не се комплетно зависни и потпрени на него. Во мои очи имаат најѕверски тандем под кош, а ќе им се исплати и ангажманот на Томас, кој вчера имаше солидна партија.
И да, денес на факс баш дискутиравме за ова, голем плус ќе им биде врзувањето на стариот тандем од Далас, Кид-Чендлер. Се познаваат, доволно долго играа заедно и освоија прстен лани, така да таа стара уиграност од меч во меч ќе доаѓа се' повеќе до израз.
ПС - Мело МВП во регуларниот дел !