NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Резултатот од досегашните три порази на Лејкерс е зачуван монитор и тоа ќе трае се до среда, додека ми траат колоквиумите, а после тоа ако не се оправат моиве дефинитивно ќе треба нов монитор/тастатура/маус...

две утакмици се неќам да се возбудвам ама каква хемија имат клиперси страшна работа и тоа без двата ветерани хил и билапс.... рано е уште да се кажва ама здрави ако останат... незнам... sky is the limit

Ти кажав уште пред да почне сезоната, само Дел Негро може да ги сјебе Клиперси и никој друг, одличен тим имаат, и клупа и стартна петорка. Само на центар им чкрипи со Деандре, но тука е Грифин кој надополнува и за него. Не дека е лош играч Џордан но како Мекги ми е, тапчо кој само скока и куца. Ако му дојде некој појак центар ќе го пробуши.

Ova "chudovo" NBA nema da go davaat godinava na televizija ko choek na raat da si gledam?

А кога па имало НБА на телевизија да може да се гледа кај нас ? Вистина Мтв пред некоја сезона пренесуваше НБА ама тоа беше само по 1 натпревар неделно , тоа ти е колку да се каже дека се пренесуваше НБА кај нас , мижи асам да ти баам што би рекле постарите , колку да се замачкаат очите на луѓето се пренесуваше само по еден беден натпревар неделно . Сега па ни толку нема на Мтв од НБА , Спортклуб се фалеше прво дека сезонава од регуларниот дел ќе пренесува дури 75 преноси така имаше информација на нивниот форум од нивните модератори , но и тие скратија со преносите и ги намалија и сега само околу 40 преноси по се изгледа ќе има на Спортклуб . Битно на македонските телевизии ќе има глупости од серии и емисии , а Спортклуб ќе фрли по 2 преноси како коска на кучиња , али и тоа боље отколку ништо . Стримови среќа секогаш постојат , само немој уште и стримовите да се наплаќаат , а како тргнало во иднина и нив ми е страв дека ќе ги наплаќаат .

Fala za infoto. (y)
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 17:48 ---
А кога па имало НБА на телевизија да може да се гледа кај нас ? Вистина Мтв пред некоја сезона пренесуваше НБА ама тоа беше само по 1 натпревар неделно , тоа ти е колку да се каже дека се пренесуваше НБА кај нас , мижи асам да ти баам што би рекле постарите , колку да се замачкаат очите на луѓето се пренесуваше само по еден беден натпревар неделно . Сега па ни толку нема на Мтв од НБА , Спортклуб се фалеше прво дека сезонава од регуларниот дел ќе пренесува дури 75 преноси така имаше информација на нивниот форум од нивните модератори , но и тие скратија со преносите и ги намалија и сега само околу 40 преноси по се изгледа ќе има на Спортклуб . Битно на македонските телевизии ќе има глупости од серии и емисии , а Спортклуб ќе фрли по 2 преноси како коска на кучиња , али и тоа боље отколку ништо . Стримови среќа секогаш постојат , само немој уште и стримовите да се наплаќаат , а како тргнало во иднина и нив ми е страв дека ќе ги наплаќаат .

Te sfakam potpuno. Inache toa "televizija" mi znachi da go gledam na televizor a ne ko "mrdnata" da baram linkovi na rojadirecta ili na razno razni sajtovi da gledam utakmici na PC.
U pravo si za toa deka sme mizerni za prenesuvanje na NBA natprevari u Makedonija, ali vishe ne e taa NBA shto beshe porano pred 15 godini. Zainteresiranosta opadna a so toa i gledanosta.
Mene se' ushte mi se u sekjavanje prenosite na NBA na A1 so Ljubomir Nikolovski.
Inache mene mi e OK da gledam i po 2 utakmici na nedela.
Porano ne ti davaa ni tolku. :)

Харден и Лин ќе бидат опасни во Хјустон. Според мене, една од најинтересните сезони не очекува. Лејкерс слабо почнаа али ќе уиграат и тоа не е прашање дали туку само кога.

овај малиов на док риверс изгледа ќе руши рекорди сезонава
Game 1: 1-9, 7pts, 1reb, 2ast
Game 2: 0-4, 2pts, 2reb, 2ast

Mark Cuban hopes new-look Lakers 'suck' this season (y)

"I don't know, I don't care, I just hope they suck," Cuban said via ESPNDallas.com when asked to evaluate the Lakers.:love:

2012-10-31-mark-cuban-4_3_r560_c560x380.jpg

http://www.usatoday.com/story/gameo...-los-angeles-lakers-suck-this-season/1671399/

телето Кјубанчо во негов стил ! (е НЕ ! )

.......ете од кај е клетвата:cool: .....................ЦАР Е !

Сељак, но со пари.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom