Многу лажеш душо,
сушиш и ми ги вртиш зборовите =СРАМОТА ! Стои постот цел и целата таа дискусија и секој може да види во кој контекст бил спомнат Bibby и во реплика мојa кон твој циркузантски пост на кој ти се ИЗГУБИ ! ТАКА БЕШЕ НЕЛИ и одтогаш почна да преташ........ако сакаш да го ставам линкот да ти се смееат пак ?
Греота е да покажуваш
фрустрации на тој начин а и минатата година сам се местеше со твоите шупливи постови и прогнози да се докажеш колку разбираш кошарка , али испадна кловн поголем од Howard , особено оваа година со доста "атрактивни" изјави! НЕ ТЕ СФАКАМ САМО ЗОШТО НАПАГАШ НЕПОТРЕБНО , баш сега кога ти е кредибилитетот за познавање кошарка = 0 или компир!
Абе чичо , 3 недели го убедуваш цел форум и СВЕТОТ дека BlakeGriffin бил "најдобриот " играч у моментов , ги отече лугето !
За "најоригинална" изјава у категоријата 100 глупости у кошарката кои мoра да ги чуете пред да умрете
= "Blake Griffin е најатрактивниот играч после Vince Carter "
јас не можам душо да спијам после вакви небулози и дури и дури и срцето ме фати па морав да одам и до господин Жан Митрев................Докторот ми вика :
Де бе трт, па не вреди да се нервираш, само види му го аватарот и јасно ти е со кој си имаш работа инаку bypass не ти бега !
неамав време и ради обврски да ти реплицирам барем на времето кога ја пукна таа изјава, а и да ти реплцирам ке се вртиме у КРУГ, НЕЛИ !!!!!! јас мислам дека ТИ не го разбираш значењето на зборот атракативен , тоа дефинитивно !
Па Kevin Love бил за у КАНТА и најдборо ке било да оди да игра шах бидејки од баскет нема веза он ...............
BlakeGriffin VS Kevin Love одеше во ЕТЕРОТ
А ИСТОВРЕМЕНО ГИ БАРАШ ПОСТАРИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОТ ЗА КВАЛИТЕТНИ ДИКСУСИИ, ПА КАКО БЕ НЕМА ДА ИЗБЕГААТ!
ДАЈ МОЛИМ ТИ СЕ.............
ти реплицирам само дека лажеш на мој пост=ИНАКУ РЕАЛНО И НЕМА ШТО ДА ТЕ ПРЕЗЕНТИРАМ НА ПОШИРОКАТА ЈАВнОСТ НА ФОРУМОТ кога е прашање НБА !