NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
после Рики рибарот , ама ги опљачкаа и Sacramento вечерва .......кај го видоа фаулов/контактот од Salmons над силувачов, кој ја закова таблата (имало две шајки на таблата не биле убоо заковани, штрчеле :coffee: )

почна да рипа Кобево ко петел со скината глаа ,после колење и си доби 2 слободни ГРАТИС.......требало да се избориш за слободните , тука така нема ништо во НБА :LOL:

логично Cousins се смееше на одлуката, ги прават ептен будали и ќори........
Абе трт мрт,еве ти еден поздрав.
8195_505940542775609_1514808814_n.jpg

добро стварно Леброн и Вејд нема да играт ? o_O
или само гомна да се јадело за први април

edit: толку од дербито :гомце:

добро стварно Леброн и Вејд нема да играт ? o_O
или само гомна да се јадело за први април

edit: толку од дербито :гомце:
Ваљда тролаат пошо ги поеба Поп претходната утакмица кога ги седна неговите тројца :icon_mrgr:

Еве што се случи пред 10-тина минути на турнирот, Дјук против Луизвил.
Крајно вознемирувачка снимка.Полошо од ова не може да биде.:place:

Како и да е, судиите помогнаа, и јас го гледав крајот, трт е поживописен малку али така беше :).
Тоа над Казнс требаше да го свирнат во последниот напад иначе над Коби имаше фаул, мал контакт врз рамото но сепак доволен, само ТРТ не е доволно кадарен за да го разбере тоа.

Како и да е, судиите помогнаа, и јас го гледав крајот, трт е поживописен малку али така беше :).
Не викам дека немало,ама овја трт,од мравка прае слон,Коби му е опсесија,нема пост а да не го спомне.

Овие Мајами и Сан Антонио почнаа да си го местат утакмиците да кое дереџе спадна НБА :) Баш ме интересира дали ќе му лепнат казна на Мајами како на Сан Антонио минатиот пат...наводно биле повредени гарант ќе играат на следната.

Еве што се случи пред 10-тина минути на турнирот, Дјук против Луизвил.
Крајно вознемирувачка снимка.Полошо од ова не може да биде.:place:

ваков момент во историјата на кошарката немало никогаш...........

да ја скрши ногата на тоа место , баш кај tibia e многу ретко при таков доскок практично е невозможно се коси со законите на физиката и биомеханиката ......луге од облакодери пагале на нозе , па не ги кршеле така гадно нозете!!!!!!

слаба мускулатура и лигаменти во комбинација со подолги нози најверојатно , а и ретко кој од кошаркарите денес обрнува внимание на мускулатурата на нозете, како грисини им се

овие од клупава соиграчиве ке исповратеа за малку !

хорор

Инаку судија е Joe Crawford баш ме интересира дали Данкан Пак ќе се смее незнам дали некој се сеќава како истиов судија му лепна 2 технички само поради што се смеел на клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom