NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А на каква разновидност алудираш, тројки ли да шутира? Едино слободните му се проблем, али Лејкерс имаа еден таков играч од пред десетина години и знаеме сите што постигнаа со него во екипата.
Се прави дечкото, скока, игра одбрана, доминантен е во напад, еден од најдобрите блокери во лигата е... Друго не знам што повеќе треба за еден центар. Па и да кажеш дека Марк Гасол е поатрактивен од него. :facepalm:

Не, нема разновидност у играта али тоа е мое мислење.
Aлатка како алатка, зависи што работа треба да заврши.
Во овој тим на ЛА обврските на Хауард се:
1. - Одбрана
2. - Скокови
3. - Одбрана
4. - Одбрана
5. - Скокови
6. - Одбрана
7. - Одбрана
...Дали спомнав одбрана?

Во лига каде еден Омер Ашик има договор на 16м. (за две години додуша), мислиш дека Двајт Хауард е преценет со 19.5м?
Двајт Хауард е еднодимензионален играч ама тоа едно што го прави може многу добро да го прави, да не кажам најдобро. Од аспект на корисност за тимот, му фали само да ги поднавежба слободните за да биде топ5 во лигата.

Како бе Тони Тим и Ману не се едно 5 години помлади ... па Попович да им го каже вицот и на Лејкерс и на Мајами...
Пазете го Вестбрук кај се изгуби :pos: Тргна накај судијата да го брани :pos:

^ Вестбрук беше така малку како потресен :) прво во претходниот напад (последниот на Оклахома) ја загуби топката и на крај... видеото горе кажува се :)

Боље бити 0-3 него гл... овааа... мхмм. :)

3352191297_414398a373.jpg

Одбраната на Lakers кога-тогаш ќе се подобри...сите го знаете тоа. :)

Нема што да бара вечер Мајами против NYC :)

Или ќе биде 0-3 или можеби на некој насилник ќе му биде затната грдата муцка.

Q: What do you call an Los Angeles Clippers player with a championship ring?
A: A thief.

Q: What do you call 12 millionaires around a TV watching the NBA Finals?
A: The Los Angeles Clippers.

Q: How do you stop an Los Angeles Clippers fan from beating his wife?
A: Dress her in Los Angeles Purple and Gold!

Q: What does an Los Angeles Clippers fan do when his team has won the NBA Finals?
A: He turns off the PlayStation 3.

NBA league pass-от им е пуштен free trial до 7ми ноември ама пак имам проблем не ми отвора ми бара нешто кредитна картичка неможам само со логирање да гледам:confused: да не знае некој што е работава?

Денеска идеме јако... да ги газиме Мајами... Мело со 45+ поени! Рони иде фластер на Џејмс, на Вејд идеме со тактика да го испровоцираме... Под кош ги добиваме на искуство и нема кај да бегат!! :D :D :D

п.с. Тоа се мој желби немој да ме сватите грешка, како само така да излезе како што сум си замислил!

п.п.с. Се надевам на многу добра утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom