NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
х-снимките биле негативни односно нека никаква фрактура па изгледа ќе биде game-time decision наредната утакмица.Истиот зглоб го повредил од кој патеше цела предходна сезона.Баш му тргна оваа сезона ептен ќе ми биде криво ако го оддалечат повредите.Инаку се повредил нагазнувајќи го Лендри во загревање пред утакмицата со Мајами.Ептен малер.(n)
Добро е чим е така. Мноооогу добар играч е Стеф Кари кој нема ни трошка среќа со повредите. Се надевам дека ќе се врати уште на следната утакмица. За него и Ерик Гордон ми е највеќе криво што толку се повредуваат, се надевам дека во иднина нема да ги следат толку малери.

Цц значи кое :гомце:,е гарнет ,треба некој да го научи на памет.

Тибидо:cuc:, место фаул отидоа на мртва топка и добија продолженија.

Да бе... Така им кажа тренерот да направат, чиста случајност...! Катастрофална грешка на Бостон, доволно се искусни за да не им се случи ваков кикс.

Да бе... Така им кажа тренерот да направат, чиста случајност...! Катастрофална грешка на Бостон, доволно се искусни за да не им се случи ваков кикс.
Па очигледно им рекол да не прават фаул.

Каква текма, каков кош на Белинели ауууууууууауауауауаууауауаууууууууууууу :vozbud:
Страшен меч, Чикаго цареви, овој Том ми е една од најомилените фаци кај тренерите, според мене еден од најдобрите. :cuc:

Како успеа Белинели да го погоди ова !!!!??
Мораше Бостон да ја добие оваа утакмица,ама...

Како успеа Белинели да го погоди ова !!!!??
Мораше Бостон да ја добие оваа утакмица,ама...
Kakva odbrana izigraa Boston alal vera, ali srekjata gi prati hrabrite, Buzer za malce i vo prazno ke podadese, Belineli edvaj shutna od apla neizgradena pozicija ali toa e, NBA. :)

Kakva odbrana izigraa Boston alal vera, ali srekjata gi prati hrabrite, Buzer za malce i vo prazno ke podadese, Belineli edvaj shutna od apla neizgradena pozicija ali toa e, NBA. :)
Ептен зверски изиграа на крај Бостон ама јбг многу среќа имаа Чикаго ,прво со мртвата топка,факт е дека ако ја подадеше Пирс топката или направеше вишок ќе го фаулираа,100% немаше да го бранат цел напад.

znaci ovoj karter koa i da se zdivi protiv okc mora durant da mu zaebe utakmica :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom