NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку и да го мразам сепак мора да се признае дека овај Џејмс е животно да сиби веко...дефинитивно најдобар играч моментално во светот
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 13:52 ---
pateticno e da sporeduvas 35 godisen igrac so 28 godisen...

вие фановите на Лејкерс споредувате бидејќи сеуште живеете во илузија дека Брајант е најдобар играч во НБА..а кога ќе погледниш убаво Брајант е само 5 најдобар играч каде и Ентони,Дурант и Дерек Роуз се пред него а камоли овај ѕверот

Реј Реј уште го има осетот, кога се кршеше резултатот збрцна 2 поени, а после Леброн ги докрајчи :D
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:02 ---
pateticno e da sporeduvas 35 godisen igrac so 28 godisen...
ваква доминација Коби никогаш немал
ни на 35, ни на 25
е сега што му се поклопија коцките, да игра со големи играчи тоа е друга работа
за разлика од Џејмс кој со Варежао си ги трошеше живците

airdwight.0_standard_730.0.gif

:pos::pos:Двајт (airbal) Хауард

Момци не ја труете темава со Леброн вс Коби. Моментално се знае кој е најдобриот играч во светот, без сомнение тоа е Леброн. Вчера Џејмс ги уништи Лејкерс, во секоја смисла, прав лидер, сите муабети за него дека е пичка и дека не е клач уште лани паднаа во вода, го реков тоа и после финалето со ОКС. Во 2011 со Далас беше права пичкетина, го извиси тимот и го остави на цедило, оставаше еден Чалмерс да решава утакмици но од лани тоа не е така. Башка убаво пишал Kocka, глупо е да споредуваш 34 годишен играч со 28 годишен или 29 колку и да има Леброн не е битно. Кога ќе завршат со кариерите тогаш може да потегнеме една линија и да дебатираме. Тоа ти е исто ко да кажеш сеа дека Коби е боље од Лилард, па нормално дека е боље овој е руки, пола сезона има изиграно, од кај знаеме до крај на кариера колку титули ќе има и каков играч ќе биде.
За утакмицава, Мајами тотално го надигра Лејкерс, пишав и во фан клуб Лејкерс, не ми е јасно како Хит не водеа на полувреме кога Лејкерс имаа 16 изгубени топки, за мене неизводливо е толку грешки да има една екипа за едно полувреме а притоа да води на крајот од истото. Одбрана=0, вчера какви две- три утрчавања имаа Мајами тоа го нема ни во трета лига во Македонија, криминална е моменталната одбрана на Лејкерс. Коби успеа колку толку да го врати Лејкерс во игра во 4/4 но недоволно за победа. Неш мислам дека сезонава има career high turnovers у просек, јас го немам у мојов живот повеќе да губи топки.
Да не објаснувам многу многу се виде вчера до кај се работите, честито до сите фанови на Мајами, апсолутно заслужена победа, а на Езерџиите Господ нека им е на помош. :)

Ве читам уште пред да се регистрирам и не преќинавте со споредбите Коби - Леброн, сериозно треба некој да ве „исчисти“ од темава, ја труете без потреба. Мислам who the fuck cares about both of them, anyway.

На овој трт најтешко му било вчера, гарант сакал да заврши нерешено натпреварот, пошо ги хејта и двете екипи. :icon_lol:
2uge7f8.jpg

Тоа е тоа. Кога имаш центар како Двајт Хауард во екипа, а Мајами кој е без класична 5ка во екипата и кога односот на поени дадени во рекет ќе биде ваков тогаш јасно е каде е причината за вчерашниот пораз, нормално уз лошата одбрана. Него ја тек сеа гледам, Стеф Кари го повредил скочниот зглоб, да не знае некој до кога ќе отсуствува? Стварно греота ќе биде ако се повредил посериозно, одличен играч е а нема ич среќа со повредите.

Реј Реј уште го има осетот, кога се кршеше резултатот збрцна 2 поени, а после Леброн ги докрајчи :D
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:02 ---

ваква доминација Коби никогаш немал
ни на 35, ни на 25
е сега што му се поклопија коцките, да игра со големи играчи тоа е друга работа
за разлика од Џејмс кој со Варежао си ги трошеше живците

mnogu brzo zaboravate....utre na koj igrac ke mu go lizete gzot ne mi e jasno samo....lebron nema elegancija lebron e tezok konj...lebron nikad ke go nema toa so go imaat mj,kobe,wade,rose itn itn
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 23:11 ---
airdwight.0_standard_730.0.gif

:pos::pos:Двајт (airbal) Хауард

kazav ja use odamna deka debilov nema da funkcionira u nieden tim ako sakaat titula....ova ti e klasicen moron...ostaj go neka si se smee i go boli k za timski duh i timot...

На овој трт најтешко му било вчера, гарант сакал да заврши нерешено натпреварот, пошо ги хејта и двете екипи. :icon_lol:
2uge7f8.jpg

Тоа е тоа. Кога имаш центар како Двајт Хауард во екипа, а Мајами кој е без класична 5ка во екипата и кога односот на поени дадени во рекет ќе биде ваков тогаш јасно е каде е причината за вчерашниот пораз, нормално уз лошата одбрана. Него ја тек сеа гледам, Стеф Кари го повредил скочниот зглоб, да не знае некој до кога ќе отсуствува? Стварно греота ќе биде ако се повредил посериозно, одличен играч е а нема ич среќа со повредите.
х-снимките биле негативни односно нека никаква фрактура па изгледа ќе биде game-time decision наредната утакмица.Истиот зглоб го повредил од кој патеше цела предходна сезона.Баш му тргна оваа сезона ептен ќе ми биде криво ако го оддалечат повредите.Инаку се повредил нагазнувајќи го Лендри во загревање пред утакмицата со Мајами.Ептен малер.(n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom