NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
И да... како беше тоа со Кралот со 4/4???:sneaky::D
Незнам дали коинциденција или вистина ама секогаш Џејмс кога игра без Вејд е не само подобар туку и многу по КЛАЧ, не за џабе пред да дојди во Мајами беше лидер во лигата со најмногу постигнати поени во последна четвртина од 2007 до 2010.

Знам дека никогаш нема да се случи, ама многу подобри ќе бидат Мајами ако Вејд влегва од клупа нешто слично како Ману, ќе си ги добива минутите околу 35, но многу повеќе слобода во играта ќе има секој од тројката пред се Бош, кој е сеуште според мене најквалитетната 4ка во НБА барем кога збораме за офанзива но покрај двајца 25+ поентери тешко дека некогаш ќе се одрази неговиот квалитет.

Знам дека никогаш нема да се случи, ама многу подобри ќе бидат Мајами ако Вејд влегва од клупа нешто слично како Ману, ќе си ги добива минутите околу 35, но многу повеќе слобода во играта ќе има секој од тројката пред се Бош, кој е сеуште според мене најквалитетната 4ка во НБА барем кога збораме за офанзива но покрај двајца 25+ поентери тешко дека некогаш ќе се одрази неговиот квалитет.

NBA_kevin_LOve.png

say that again bitch !

Што викате има шансе њу јорк да ги победи бостон или тешко

Кога е Мело у питање се е можно.
Сакам драма и продужетци вечер ако може.
Sick пасови од Рондо и се натака.

Нека го однеси прво тимот во плејоф и нека си го подобри катастрофалниот процент на шут од поле, па ќе збораме
Рубио да не се повредеше, јас сум сигурен дека сега Минесота сеуште ќе беше во игра за плејоф.

Овој Смит не е нормален, како што тргнал со тројкиве има да ги направи 10 до крај. :facepalm:

Аууу супер утакмица оваа. Се рашутираа Никси. Имаат проблеми со звукот од спортклуб и неможеме да ја осетиме убаво атмосферата од гарден.

Се шо шутнаа Никси се влезе.....ако продолжат овака има масакр да им се случи на Бостон

Аууу супер утакмица оваа. Се рашутираа Никси. Имаат проблеми со звукот од спортклуб и неможеме да ја осетиме убаво атмосферата од гарден.
Па арно си рече ти мело и се е можно (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom