ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
ги бркав на кикс прошлите две утакмици Никс, и баш вечерва не ги пишав. Каква тортура им удрија у Торонто...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ги бркав на кикс прошлите две утакмици Никс, и баш вечерва не ги пишав. Каква тортура им удрија у Торонто...

, рекорд у кариера и рекорд за Минесота, паднаа 47те поени на Гарнет од 2005, ај уште Минесота да тепа и све перфектно да е.Јави се Марли![]()
Дурантела и Вестбрук будали, какви влезој овој вториов кога се кршеше мечот. Страшна утакмица...

Сан Антонио се ранливи -под одредени околности, Оклахома од друга страна...На западот е лудници, можиш да завршиш од 4 на 9то место или обратно преку ден
Како и да е кој и да биди 7ми или 8ми не вервам дека би имал некаква шанса против Оклахома или Спарси.
Сакам да отидат барем во второ коло Клиперси.Клиперси со Лејкерс прва рунда е многу можно![]()
За во втора рунда да се сретнат ќе треба Лејкерси барем втори да бидат на западот шо не ми се верва дека Спарси ќе се лизнатСан Антонио се ранливи -под одредени околности, Оклахома од друга страна...
Сакам да отидат барем во второ коло Клиперси.
Можеби Лејкерси и не се така лош мечап за Клиперс ама подобро би им било да нема ЛА-ЛА дуел во прво коло.