NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
И даваат на Спорт Клуб, на раат се гледа. :icon_mrgr:

Него овие од Јута на што дрога се, ќе врзат уште една победа во низа .. продолжение во Атланта играат, и водат 3 разлика.

fala brat lel so ke propustev jas do sega gi gledav san antonio i 76kite

Овогодишните евентуални финалисти играле бе...чуствувам дека Оклахома ќе победи тесно на крајот а Леброн queen ќе се покажи на крајот:pos:

4то продолжение... фаците на играчиве им се...

e5142941.png

4то продолжение

многу лоша одбрана им играат на Дарент и Харден

Hawks-Jazz game is first 4-OT game since 1997 when the Suns beat the Trail Blazers 140-139.

Се одлепи Атланта.

готови се јута . 1 и пол утакмица изиграа. јута таман да се истушираат и спиење у автобус . утре играат кај Њу Џерси , кај "нивниот" Дерон Вилијамс :coffee:

Вејд ја скина мрежичката :vozbud:

Баш пред некоја недела другар ми збореше што гледал некоја емисија на нетов за НБА, и имало анализа на тимовиве и баш кажале дека секој тим има карактеристична игра по која се препознатливи, една иста филозофија која ги краси ... освен Мајами, они тоа го немаат, и буквално у секој натпревар што сум ги глеал сезонава тоа се потврдувало.

У последна четвртина Батие да ти биде главен човек, Вејд не постоеше на терен, не ми текнува дали воопшто шутна во оваа четвртина. :eek:

Абе Споелстра ... собраќаец у ферари, до душа имаат и слабости у тимов, плејмекерска позиција тиња а и под рекет ги убиваат, 2 маани кои може многу да ги коштаат покрај онаа тренерската, реков уште лани на сред сезона, Споелстра не освојува титула, кочница претставува за Вејд и компанија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom