Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Феникс играл без Хил и Неш. Брука за Клиперс, пораз на домашен од Феникс сеа кога треба да ги стигаат Лејкерс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и редно беше. Вини е шала од тренер. Кај него нема одбрана, ротации и сл.LA Clippers Coach Vinny Del Negro & (G) Mo Williams in a serious altercation after game (Punches thrown)" and "LA Clippers (HC) Del Negro in physical altercation with Mo Williams (Locker Room Shut for 45mins)
Чао Вини

Јасно ми е тоа, затоа викам прво евентуално Џери Слоун, па после Вилијамс би бирал дали со Новицки или со Олдриџ и стариот тренер, добро сеа и ја малку да си посонувам![]()

Да бе... скроз заборавив, а се сеќавам тогаш гледав и прес конференции и сеЏери Слоун си замина од Јута ради кавга со Д Вил, значи кога би дошол он за тренер Вилијамс би бил последниот играч на планетава што би дошол у Портланд !![]()

Башка на почеток на сезона се случи и Бузер во Чикаго... кавгата со Вилијамс и подоцна трејдот беа капак отиде проектот на Јута... ма да не гледам причина зошто не би пробал пак со Слоун ако успеат со намерата и догодина извадат нешто корисно на драфтот ... Башка Олдич е играчиште а Вилијамс може да извади уште повеќе од него... Крај краева после птрминувањето на Лебтон кај Вејд сите играчи од овој калибар сватија колку е саат и односно дека се игра за прстен и никој не го освоил сам..Џери Слоун си замина од Јута ради кавга со Д Вил, значи кога би дошол он за тренер Вилијамс би бил последниот играч на планетава што би дошол у Портланд !![]()