NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Дечко олади знаеш дека сте слаби и затоа толку пиздиш ради трејдов на лејкерс ама не се секирај ќе дојдат и за вас подобри времиња

па шо ми реплицираш тогај бе :tapp:
да беше обратно и ја да ти реплицирав, тука сите езерџии гроб ќе ми направеа, ама вие сте лејкерс, мислам хелоу. несмее никој ништо со вас

Јас ја очекувам јаготката на шлагот.. Џексон во Никс

Со кој ум бе Нене еден од подобрите центри во лигата, го трејдоваш за еден од најглупите играчи во лигата :facepalm::facepalm::facepalm::tapp::tapp:

Woj: McGee seen boarding wrong flight to Denver, Iowa. Sources claim to have witnessed McGee running back through the airport to the correct terminal

:pos::pos: мене не ми смета појавава ... а долго време ќе сме сведоци на истава.

Лејкерс и Бостон немаат фан клубови ?
Само за нив се пишува на форумот ... жалопејки.

Него некој да не е запознаен за Филаделфија да не има некои измени? .. оти не следам моментално што се дешава.
Го земаа Sam Young од Memphis. Искрено, не сум го гледал дечково има 3.5поени во просек и 11.4минути. Ништо посебно не очекувам, само зголемување на конкуренција на клупата. :)

За CP3 беше скоро готова спогодбата
Не „скоро„ туку скроз готова беше, по 48 часовни исцрпувачки преговори се договорија и согласија сите три тима... и тогаш копилето Штерн ни покажа зошто не смее ист човек во исто време да биде и комесар на лигата и сопственик на клуб.

за Одом уреду, ама за CP3 шо не ти е јасно. и за него ли сакавте да дадете некој безвезе Гасол како го земавте, за џабе
Ти дефинитивно победуваш на натпреварот за најголемиот пацер на темава.

Ти дефинитивно победуваш на натпреварот за најголемиот пацер на темава.

brace-yourself-meme.jpg

Јас ја очекувам јаготката на шлагот.. Џексон во Никс

:pos: :pos: гуд ван !!

Со кој ум бе Нене еден од подобрите центри во лигата, го трејдоваш за еден од најглупите играчи во лигата :facepalm::facepalm::facepalm::tapp::tapp:

Незнам колку си ги глеал Денвер дур беше повреден Нене, и колку добро игра рукито Фарид !!

Џорџ Карл си ја знае работата !!

Очекував по бурен трејд дедлајн, најголеми добитници Нетс дефинитивно, одличен играч е Валас, еден од поомилените ми е, се труди нон стоп дава 100 %, не збори многу и не е инџури прон !!

Со уште една една јака четврока на лето ( читај Кевин Гарнет слободен агент ) и добар шутер на двојка сасвим солиден тим би имале догодина, ама све мислим дека Ди Вил ќе си цепи дома у Далас догодина !!

Меџикси го задржаа Супермен но многу тивки беа со трејдојве, како и да е на лето очекуем да го трејдуваат , пошто нема тој ништо да види додека се таму Џамир Нелсон и човекот кој мисли дека сонцето изгрева од дупето на Нелсон, Ван Ганди !!

Washington има шанса уште вечерва да победи без дибекот Mcgee...

LA Clippers Coach Vinny Del Negro & (G) Mo Williams in a serious altercation after game (Punches thrown)" and "LA Clippers (HC) Del Negro in physical altercation with Mo Williams (Locker Room Shut for 45mins)

Чао Вини :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom