Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Детриот ги скинаа Селтикси, влегов у темава со намера да видам која песна ја постирал Марли... still nothing !?![]()

Се согласвам горе-долу се шо рече, ама тука си изгледа заглавен во минатото, Биби и Барон не се ни 10% од она што беа.primer : Bibby im treba mnogu na Bobcats i ke gi digne od mrtvite kako play, Davis isto na primer vo Hornets i ete drugi dva tima vo borba za 8 mesto i daleku podobar rezlutat i balans vo NBA (mnogu pobobro za site nas odkolku takvi igraci da dremat na klupa ili da igraat po 4-5 min !!!!!)

Се согласвам горе-долу се шо рече, ама тука си изгледа заглавен во минатото, Биби и Барон не се ни 10% од она што беа.
А и не ми се верува дека има играч во нба шо можи да ги извај од овие лајна Хорнетси и Бобкетси, па ни Леброн не ми се верва, едноставно се катастрофа а ти па викаш борба за плејоф место со Биби или Барон![]()
Абе шо туку ми пишиш реферати... види каква глупост си напишал ќе ти се смеј некој
primer : Bibby im treba mnogu na Bobcats i ke gi digne od mrtvite kako play, Davis isto na primer vo Hornets i ete drugi dva tima vo borba za 8 mesto i daleku podobar rezlutat i balans vo NBA (mnogu pobobro za site nas odkolku takvi igraci da dremat na klupa ili da igraat po 4-5 min !!!!!)
И повторно ми кажваш колку добри биле Биби во 2002 или Барон во 2007.
2012 сме друже!
И не е само до бројки гледај утакмица па ќе сфатиш, Биби скрос е изгубен и прави несфатливи грешки а Барон ти е или повреден или 'cancer' за екипата
Абе јас стварно незнам како можи играчи шо имаат во просек 3поени и 1 асистенција ( Биби) и играч шо последно играл пред скоро една година просек околу 13/6 можат да ги предводат најлошите тимови во нба до плејоф...
Ама ти повторно ми спомнуваш минато и ми кажваш дека имало кошарка и пред Блејк Грифин.. едноставно се губиш и бегаш од дискусија... зборуваме за моменталната состојба