NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Сега ја гледав утакмицата на торент не можев вчера ми се спиеше, па ебаго секој ден во 4 и пол се Клиперси не можи барем еднаш во 1 или 2 да ги дат :sick:

Иначе добра утакмица се до крајот на последна 1/4 кога очите ме фатија од толку глупости шо видов, еден куп флопови од двете екипи, и доста судиски грешки. А и Леброн се посрамоти на крајот слободно не можеше да погоди.
Крис Пол конечно агресивен, 27/6/11, веројатно поголема мотивација има ко ќе игра против екипи како Мајами и Лејкерс.
Еве со Лејкерс играт сабота па ќе видиме дали то е работата.
Останатите играчи беа солидни, Деандре имаше 6 блока од кои еден беше клучен на крајот, Грифин одличен беше во прво полувреме, после катастрофа. Иначе голем ќотек јаде низ цела утакмица, нос глава ребра шо не му искршија. Батлер исто така беше одличен.
Одлични беа Клиперси во одбрана, го задржаја Мајами на само 89 поени на 39% шут од поле и во последните 12 и пол минути од утакмицата Мајами немаше постигнато кош од поле.

Сега ја гледав утакмицата на торент не можев вчера ми се спиеше, па ебаго секој ден во 4 и пол се Клиперси не можи барем еднаш во 1 или 2 да ги дат :sick:

И јас се нервирам ради ова највеќе...
Досега скоро сите мечевиим се во 4 и пол :place:
Ова е тоа што се бара од Пол и Грифин :D

Но Клиперс мора да почнат да тепаат и на гостински терен, во спртовино ништо не правиме :D
Следен меч со Лејкерс :D
За жал мислам дека и тој ќе биде во 4 и 30...

Шо нешто Коби се гушел?
Хехехе... на дело се познава мајсторот.

Туку го виде ли ЛеКвин против Клиперси синојќа?
- Шут во последна четвртина и продолжение: 1 од 6
- 4 исклучително важни промашени слободни фрлања во самиот финиш.
- Фаул врз Билапс на шут за 3ка, во самиот финиш (почетничка грешка)

Како се заср'кнува момакот, се загуши! :)
А против Голден Стејт во вторникот, Мајами успеаа да прокоцкаат 17 поени водство а при сето тоа колку поени даде ЛеКвин во последна четвртина?
0 поени.... затоа што воопшто не ни шутна! :ROFLMAO:

lame-pun-coon-meme-generator-asked-lebron-for-change-for-a-dollar-but-he-didn-t-have-a-fourth-quarter-64be66.jpg

Ова со Клиперс и Лејкерс што играат од 4 и 30 е причина на временската зона, Лос Анџелес се најназад од нас па затоа и така е, и од Мајами, Њу Јорк е 2-3 саати поназад Лос Анџелес

хах, изгубат Мајами и одма дркате на нив :tapp:
битно оти ЛеБрон изгубил

Иначе Коби последните 6 утакмици

37/8/6
30/8/3
39/4/7
26/2/9
48/5/3
40/8/4

Ако нема измени во ростерот на Лејкерси до крајот на сезоната нема да ме чуди ако биди најдобар стрелец во лигата со над 30 поени. Не баш лошо за играч во 16 сезона.​

Те читам едно 2-3 недели и се повеќе ми изгледа дека си за Мајами , а не за Бостон незнам зашто таков впечаток добивам.
Башка па и нема старосна граница форумот и тоа ти е... :)

Остај го не му е лесно, го брани гушачот дека не се гушел... а како да го одбрани кога батето сите го гледаме со години дека се гуши ли се гуши... ма не мора да гледаме подалеку од прошливе две утакмици. Учинок на ЛеКвин во последните четвртини и продолжение: 1 од 6, многу промашени слободни, глупи фаули и многу гушење.

Туку приметувате ли како Мајами газат кога водат со големи разлики, ама на густите утакмици... т"нка работа, се губат нешто.

Единствено Вејд ако повлече...
Во тој тим само на Вејд и на Хаслим им симувам капа... а во врска со тоа дека им се радуваме на Мајами кога ќе изгубат, точно е. Јас им се радувам.
Не за друго, туку многу се испофалија бе. Што она кажа Леброн, колку шампионати ќе освоеле?
Не еден, не два, не три, не четири, не пет, не шест, не седум... хихи :LOL:

so-then-lebron-said-jordan-pippen.jpg

Те читам едно 2-3 недели и се повеќе ми изгледа дека си за Мајами , а не за Бостон незнам зашто таков впечаток добивам.

ако си ме читал ќе добиеш впечаток дека Џејмс ми е еден од омилените играчи, а не дека навивам за Мајами. а ако си следел на ланската НБА тема тука на кајгана ќе си видел каков фан на Селтикс сум, ама како шо гледам не си

Иначе Коби последните 6 утакмици

37/8/6
30/8/3
39/4/7
26/2/9
48/5/3
40/8/4

Ако нема измени во ростерот на Лејкерси до крајот на сезоната нема да ме чуди ако биди најдобар стрелец во лигата со над 30 поени. Не баш лошо за играч во 16 сезона.​
Не е лошо ни како за седми рангиран играч во НБА! :D
(некој си официјален рејтинг или така нешто)

А + и со скинати лигаменти игра. Тоа заборави да го кажеш.
Инаку мора некој да му се „најди“ во работата на Коби зошто вака не може да издржи цела(густа) сезона + плеј офф.

Епа добро то беше пред почетокот на сезоната. Неможиш да ја предвидиш иднината. Лани Грифин пред да почни сезоната не беше ни во топ 50 а некои веќе го имаја прогласено за Оден 2
Иначе ова сезона на Коби потсеќа на неколкуте сезони по заминувањето на Шек и пред доаѓањето на Гасол, кога Коби беше еден од најдобрите играчи во лигата но Лејкерс не беше шампионски тим.

Триаголникот е систем кој донекаде спречува форсирање на индивидуи... Коби имаше вакви статистики пред да се врати Фил Џексон.

А + и со скинати лигаменти игра. Тоа заборави да го кажеш.
Инаку мора некој да му се „најди“ во работата на Коби зошто вака не може да издржи цела(густа) сезона + плеј офф.
Скинати баче, скинати... од убавина раката не му отекува.

Не квакајте многу LeBron вака Lebron онака играл во последна четвртина :) Неможе на човекот секој ден да му иде :) Што не спомна некој кога даде 29 од последни 30поени во Cleveland против Detroit во плејоф мислам. Него сега не му одело задни две утакмици или колку и ајде најголемо дрво е :) Kobe кога ќе има вакви "лоши" денови ќе ве потсетам :)
Вечер ќе биде интересна NYK-MEM :)

Не квакајте многу LeBron вака Lebron онака играл во последна четвртина :) Неможе на човекот секој ден да му иде :) Што не спомна некој кога даде 29 од последни 30поени во Cleveland против Detroit во плејоф мислам. Него сега не му одело задни две утакмици или колку и ајде најголемо дрво е :) Kobe кога ќе има вакви "лоши" денови ќе ве потсетам :)
Вечер ќе биде интересна NYK-MEM :)
HAHAHAHA Losh den? A koga lebron imal dobar den vo 4ta chetvrtina? I mi kazuvash prikaski Detroit.. Jakiot tim pa protiv Detroit imal nekoj kurac

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom